Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:46   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Modern Kozmetikler

kozmetik ürünler - güzellik ürünleri - citt tipine göre kozmatik seçimi - cilt bakımı - cilt temizliğiBüyülerle güzelleşme metodlarından günümüze gelinceye kadar uzun bir yol katedilmiştir. Günümüzde kadın güzelliği ve gençliğinin muhafaza edilmesi bilimsel araştırma ve inceleme konusudur.


Kozmetik üretimi kimyager ve dermatologların gözetiminde yapılmaktadır. Kimyagerler, güzellik malzemelerindeki aktif maddeleri ayırmakta, dermatologlar ise bu maddeıeriu muhafaza edilebilmeleri için bir takım yollar geliştirmektedir.


İyi bir kozmetik, her şeyden önce cilde uygun, olmalıdır. Bu yüzden, bir kozmetik üretilirken, cildin kozmetiğin içindeki maddelere gösterebileceği tepkiler hesaba katılır.


Uygun bir cild bakımı.için, kadının her şeyden önce cildinin türünü bilmesi gerekir. Zira, birkaç çeşit cild vardır. Ve her cildin bakımı farklıdır. Cildler iki türlüdür. Yağlı cildler, kuru cildler.


Yağlı cüdlerin sivilcelere Ve siyah noktalara eğilimi vardır. Kuru ciltlerin en olumsuz yanı ise su eksikliğinden dolayı, cildin kuruyup çabucak kırışmasıdır. Ancak, cild çeşitleri yalnızca bu iki türden ibaret değildir.


Yağlı ve kuru cildler de “hakiki yağlı cild”, “yalancı yağlı cild”, “ince kuru cild”, “kaim kuru cild” olmak üzere sınıflara ayrılırlar. Bunlardan başka bir de belli bir yaşın üzerindeki kadınlarda görülen kuru cildler vardır.


alıntı

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla