Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:46   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Far Sürme Teknikleri

Göz farı nasıl sürülür - Doğru far sürme Teknikleri - Tek renk far sürme - Kirpik Çizgisine Yakın Far Sürmek - Göz Farı Nasıl Sürülür -Far Sürme Teknikleri











Göz makyajının vazgeçilmezi olan farlar yüzünüze ifade katıyor. Doğru far sürme tekniğiyle dha yumuşak alıcı hatlara sahip olabilirsiniz. İşte sizlere far sürmenin incelikleri ve püf noktaları;
Far sürmeye başlamadan önce göz kapaklarımızın üzerine ince bir tabaka fondöten veya pudra sürebilirsiniz. Böylece far için iyi bir zemin oluşturmuş olursunuz ve makyajınız daha kalıcı olur.
Gözlerinizle konstrast oluşturacak renklerde farlar seçerek başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Far rengi göz renginizle aynı olmamalı, mutlaka belirgin şekilde daha açık yahut daha koyu olmalıdır.
Far sürerken farklı renk karışımları yaratmak eğlenceli olabilir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken noktalar var. Toz farlar birbirleriyle kolaylıkla karışırlar ancak krem farkları birbirleriyle karıştırmayı denerseniz homojen olmayan karışımlar elde edersiniz ve göz kapağınızda gölgeler yerine dalgalanmalar oluşur.
Bütün Göz Kapağına Tek Renk Far Sürmek
Bu en kolay ve en klasik tekniktir. Büyük bir far fırçası kullanarak kirpik diplerinden başlayarak yukarılara doğru, fırçanızı aşağı yukarı oynatarak farı tüm bir göz kapağınıza sürebilirsiniz. Gözlerinizi daha büyük göstermek istiyorsanız açık renkler, küçük göstermek istiyorsanız da orta ve koyu renkler tercih edebilirsiniz.
Orta Göz Kapağına Far Sürmek
Göz kapağınızın kat yerine far sürmek gözlerinize derinlik katar. Bunun için orta boy bir fırçayla göz kapağınızın doğal çerçevesini takip edebilirsiniz.
Kirpik Çizgisine Yakın Far Sürmek
Bu gözleri belirginleştirir ve kirpiklerin daha gür görünmesini sağlar. İnce bir far fırçasıyla kaş hizanızın biraz aşağısından ince bir çizgi çekerek etkili bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla