Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:48   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Yılbaşına Özel Güzellik Önerileri

Yılbaşı İçin Güzellik Önerileri - Yılbaşına Güzellik Önerileri

Daha parlak, sağlıklı ve genç bir ciltle yeni yıla girmek için şimdi bakım zamanı. Saçtan cilde yenilenmenize yardımcı olacak yöntemleri, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nden dermatoloji uzmanı Dr. Gökhan Okan anlattı.

“Cilt için uygulanan kimyasal peeling, mezolifting, dolgu ve botoks yöntemlerinden yararlanabilir, saçlarınızı mezoterapiyle canlandırabilirsiniz. İnce kırışıklıklar, kuruluk, leke ve akne izleri tedavi edilir. En az senede bir defa tüm ciltlerde uygulanabilecek bu yöntemle, yaz sonrası kalınlaşan derinin üst tabakası ölü hücrelerden arındırılır. Böylece derinin mat ve soluk görünümü giderilir, daha parlak ve gözenekleri sıkılaşmış taze cilt oluşturulur. 2-3 hafta arayla 4-6 seans arasında yapılır. Peeling işlemi için kullanılacak asidin gücü, kişinin cilt yapısına ve sorununa göre belirlenir. Uygulama sonrası ciltte kızarıklık, hafif kabuklanma ve kepeklenme gözlenebilir. Bu bulgular, birkaç günde nemlendiricilerle hafifler. Bu süreçte güneşten korunmak çok önemli.


Pürüzsüz dekolte için mezoliftingMezolift; stres, hava kirliliği, güneşin zararlı ışınları ve geçen yılların ciltteki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir tedavi yöntemi. Cildin kaybettiği nem, vitamin, aminoasit ve mineral desteği, deri altına ufak iğneler yardımıyla enjekte edilir. Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde oluşan kırışıklıkları, yaşlanma etkilerini geriletir. Ortalama 4-6 seans,

2-4 haftalık aralıklarla uygulanır. Ağrısı minimal olduğu için uygulama öncesi lokal anestezik krem yeterli olur.


Dolguyla neştersiz gençlikYeni yıla farklı bir imaj, daha dolgun dudaklar ve yaşlılık çizgilerinden kurtularak girmek istiyorsanız; dolgu maddesi uygulamaları sizin için uygun. İnsan cildinde doğal olarak bulunan ve bulunduğu dokuya esneklik, sağlamlık veren hiyalüronik asit kullanılarak yapılan enjeksiyonlar, sorunlara çözüm oluyor. Hiyalüronik asit; cildinizde hacim yaratarak, sağlıklı ve canlı bir görünüm verir. Bu yöntemle; ağrısız, neştersiz, dudak kenarlarında gülmeye bağlı oluşan oluklar, iki kaş arasındaki çizgiler giderilebilir.


Kaz ayaklarına botoksÖzellikle yüzün üst kısmı ve göz çevresinde bulunan çizgilerinin ortadan kalkmasında botoks uygulaması faydalı. Botoks öncesi hastaların ilaç hikayeleri, hastalıkları sorgulanır. Etkisi, uygulamadan 4-5 gün sonra görülmeye başlar ve 3-6 ay devam eder. Emin ellerde yapıldığı zaman yan etkisi yok denecek kadar az.


Mezoterapiyle parlak saçlarYılbaşı gecesi, saçlarınızın daha parlak ve sağlıklı görünmesini de sağlayabilirsiniz. Mezoterapiyle saç dökülmesini önleyen ve yeni saç çıkışını uyaran, saçları besleyen vitamin, mineral, aminoasitle dolaşım artırıcı ajanlar köklere verilir. Böylece köklerden çıkan saçlar daha parlak, kalın ve güçlü olur.

YENi YILA LEKESiZ CiLTLE GiRiN


Cilt lekeleri; açık tenli kişilerde, güneş gören alanlarda ortaya çıkan, düz, açık kahverengiyle koyu kahverengi tonları arasındaki oval lekelere denir. Daha çok el, göğüs, sırt, omuz ve yüzde görülür. Orta yaşlarda görülmeye başlar ve yıllar içinde sayısı artar. Bu lekelerden kurtulmak isteyenler, tedavinin disiplin gerektiren bir süreç olduğunu unutmamalı. Tedavide renk açıcı kremler ve peeling yöntemlerine başvurulur. Renk açıcı kremler; hidrokinon, retinoik, azeleik, kojik, arbutin ve glikolik asit gibi maddeler içerir. Tedavinin dermatolog kontrolünde olması gerekir. Alınacak cevap iki ay sonra kendini belli etmeye başlar. Güneş koruyucuyla birlikte kullanılmalarında fayda var.


Peeling, leke tedavisinde başvurulan bir diğer yöntem. Özellikle derin yerleşimli olduğu düşünülen lekelerde evde kullanılacak krem tedavisiyle birlikte daha iyi cevap verir. Peeling, meyve asitli ya da

TCA peeling şeklinde olabilir. Amaç, hem lekeli hücrelerin soyularak atılmasını sağlamak, hem de renk üretimini baskılamak. Uygulama sayesinde lekeler açılır, cilt parlak, sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanır. İnce kırışıklıklarda, sarkmada ve solgun görünümde azalma gibi yaşlanmadan kaynaklanan sorunlar da hafifletilmiş olur.”


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla