Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:48   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Karaktere Göre Makyaj Nasıl Yapılır?

Karaktere göre makyaj ipuçları - Karaktere göre makyaj önerileri - Kişiliğe göre makyaj

Bugün nasıl bir bayan olmak istiyorsunuz? Güzelliğiyle büyüleyen bir diva mı, seksi, çekici ve gizemli bir iş kadını mı yoksa enerjik ve sevimli bir sanatçı mı? Bu haberimizde dört farklı kadın bulacaksınız, belki birisi tam size göredir…Sizlere bu sayfamızda karakterinize göre nasıl makyaj yapabilirsiniz bunun ipuçlarını ve püf noktalarını sizlerle paylaşıcaz...


Makyaj görünümümüzü ve dışarıya yansıttığımız enerjiyi, sandığınızdan daha çok değiştirir. Aşağıdaki foto galeride, aynı kadının dört farklı makyajla görünümünü ve bu makyajların nasıl yapılacağını bulacaksınız. Size en uygununu denememeniz için hiçbir neden yok!


İddialı ama aynı zamanda da taze görünümlü bir makyaj istiyorsanız, aradığınız bu! Kullanılan mavi ve bronz tonlar yaz havasını çağrıştırıyor ve bize sorarsanız harika görünüyor. Seksi ama sevimli…


İhtiyacınız olan ilk malzeme L’oréal Paris’ten glam Bronze ikili pudra. Bu pudra aynı zamanda consealer olarak da kullanılabilir. Açık tonunu yüzünüze sürün ve bronz rengini de allık olarak kullanın. Burnunuzun üzerine, elmacık kemiklerinize ve biraz da çenenize sürün.


Makyajın ikinci adımında ise önerimiz Yves Saint Laurent Chromatics 2 numara göz farı. Yumuşak far fırçasıyla açık mavi ve moru karıştırarak üst göz kapağınıza sürün. Alt kirpiklerinizin dibine de hafifçe mor renkli fardan sürün.


Görünümünüzü tamamlamak için ihtiyacınız olan son şey ise Essie’nin borrowed & blue ojesi.


Bu makyaj oldukça seksi ve gizemli görünüyor. Aynı zamanda otoriter bir havası da var… Dolgun kirpikler ve kırmızı dudaklar en sevdiğimiz ayrıntılardan.


İlk olarak kirpiklerinizin (özellikle üst kirpiklerinizin) dibine ince bir şekilde eyeliner çekin ve birkaç kat siyah maskara uygulayın.


Dudak kaleminizi bir kenara bırakın ve direk olarak kırmızı rujunuzu uygulayın. Kırmızı rujlar dudaklarınızı hem dolgun hem de parlak gösterecektir.


Ruj renginizle oje renginizi uyuşturmaya çalışmanın eskilerde kaldığını söyleyenlere kulaklarınızı tıkayın ve rujunuzla aynı renk bir oje kullanın.


Cazibesiyle peşinden sürükleyen gözlere sahip olmak istiyorsanız, sizin aradığınız makyaj tam olarak bu…


Gözlerinizin iç kısmına koyu mavi bir göz kalemiyle ince bir hat çekerek işe başlayın. Kalemi dışarı, kirpiklerinizin üzerine doğru taşımamaya özen gösterin


Makyaj için biri mor, diğeri mavi iki farklı renkte göz farına ihtiyacınız olacak. Bu iki renk göz farını karıştırın ve kaş diplerinizden alt kipriklerinizin diplerine kadar gözünüze kalın bir tabaka halinde sürün.


Görünümünüzü renksiz ya da ten rengine yakın renklerde bir ruj ya da parlatıcı ile tamamlayın.


Çok çekici ve kadınsı


Belirgin dudaklar ve gözler kabarık saçlarla birleşince ortaya çıkan görüntü ne kadar da güzel oluyor değil mi? Gelin bir de bu makyajın nasıl yapılacağına bakalım…


Gözlerinizin üst kısmına ince ve yumuşak bir eyelinerla uzun bir çizgi çekin. Çizgiyi göz kenarlarınızdan yukarı doğru uzatın.


Dudaklarınızda pembe tonlarda bir ruj sürün, böylece gözleriniz çok geri planda kalmayacak.


Alıntı...


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla