Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:49   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Doğal Cilt Maskeleri

siyah noktalara doğal maske - siyah noktalar için cilt bakımı - cilt bakım maskeleri
Cildimizle ilgili en büyük sıkıntılarımızdan birisi de burun ve çenemizdeki yağlanma sonucu oluşan siyah noktalar. Kremler, losyonlar, bantlar, tonikler derken denemediğimiz şey kalmıyor. Doğal yöntemlerle siyah noktalardan arınmaya ne dersiniz?

3 farklı siyah nokta ve yağ bezleri temizlik maskesi tarifi. Dilediğinizi seçin, deneyin.

Domates Maskesi


1 domatesin kabuklarını soyun. Domatesi püre haline getirin. İçine 1 çay kaşığı şeker ekleyin. Domates püresiyle cildinize masaj yapın. Püreyi cildinizde 15 dakika beklettikten sonra cildinizi ılık suyla durulayın. Gözenekleriniz açılacak, kirden, yağdan ve siyah noktalardan arınacaktır. Haftada 1 defa uygulamanız yeterlidir.


Yulaf Maskesi


2 yemek kaşığı yulaf ezmesini 4 yemek kaşığı sıcak su ile karıştırın. Yulaflar suyu emmeye başladıktan sonra oluşan lapayı cildinizin yağlı bölgelerine uygulayın ve parmak uçlarınızla hafifçe bastırarak 10 dakika masaj yapın. Ardından cildinizi ılık suyla durulayın. Yulaf ezmesi birkaç uygulamadan sonra siyah noktaları arındıracak ve yıpranmış deriyi pul pul soyarak cildinizden uzaklaştıracaktır.

Civanperçemi Maskesi


1 yemek kaşığı civanperçemini 1 kahve fincanı suyla birlikte kaynatın. Kaynattığınız kabı ocaktan alıp üzerine bir tülbent gerin. Tülbente sinecek olan buharı cildinize uygulayın. Ardından civanperçemini süzün. Suyunu bir pamuk yardımıyla cildinize günde 2 defa hafif dokunuşlarla uygulayın. Uygulamaya ard arda 10 gün devam edebilirsiniz. Derin sivilceleri ve köklü siyah noktaları olanlarda oldukça işe yarayan bir maskedir.


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla