Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:49   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Gelin Makyajı Nasıl Olmalı

Gelin Makyajı - Gelin Makyajı Nasıl Yapılır - Gelin Makyajı Hakkında
Gelin Makyajı Nasıl Olmalı




Tüm gelin adaylarının aklında olan en büyük sorulardan biridir herhalde. Gelin Başım Nasıl olacak, prova yaptırmalı mıyım, ya sonradan beğenmezsem, hemen makyajım akar mı , parlama yapar mı ? Bunları profesyonel bir makyöz olarak ben Nurgül Kolukırık yanıtlamak istiyorum.


Öncelikle kendinize bir yapılması gerekenler listesi hazırlamanız ve gelin makyajınızın nasıl olacağına iki haftadan önce karar vermeniz gerekiyor ki her hangi bir sorun çıktığında alternatifleri kullanma açısından.


Gelin adayının iki ay öncesinden cilt bakımı seanslarına başlaması gerekiyor. Ya da kendi cilt bakımı için gerekenleri yapması lazım.


Düğün öncesinde aşırı stres sivilce çıkarmaya dolayısıyla düğünden birkaç gün önce yüzünüzün bir yerde hoş olmayan görüntüler oluşmasına sebep olur. Gelin adayı düğün hafta hiç stres yapmadan önceden bütün hazırlıklarını tamamlamış şekilde olmalı.

Düğün Günü Ne Yapmalı


Öncelikle erken kalkmanızı ve sıkı bir kahvaltı yapmanızı tavsiye ederim. Güne pozitif başlamak akşama kadar da böyle devam etmesini sağlar. Ve yapacaklarınızı sırasıyla iş paylaşımı yaparak başlayabilirsiniz.


Gelin Makyajından Önce


Saçınız yapıldı sadece son rötuşları kaldı diyelim işte makyaja o zaman başlamanız gerekir. Gelinliğini giymeden önce makyaj yapmak olası kazaları da önler. ( kahve dökülmesi, makyaj malzemelerinin deymesi vs ) Makyajınız bitti ve Gelinliğinizi giyebilirsiniz. Ama vücut makyajı yaptırmayı da unutmayın.


Ayrıca gelin makyajına başlamadan önce kesinlikle dişlerinizi fırçalayın.

Gelin Makyajı Nasıl Olmalı


Öncelikle şu detaylara dikkat etmelisiniz.


Gelinin Saç,Ten ve Göz Rengi


Düğün yeri ? Kır Düğünü mü , Salonu Düğünü mü?


Gelin Saçı –Gelin Başı


Gelinlik Modeli

Gelin adayının İstediği


Sarışın, Kumral ve Esmer Bayanlar için ayrı ayrı makyaj önerilerim yine sitenin ön sayfasında mevcut inceleyebilirsiniz.


Kır düğünlerinde daha doğal salon düğünlerinde ise ağır makyajlarını tercih edebilirsiniz.


Gelinlik Modeli ve rengi de önemlidir Takı var mı gelinlik kırık beyaz mı tam beyaz mı çok fark eder


Veee sizin isteğiniz. Ne olursa olsun kendinizi profesyonel birine bıraktıktan sonra sizin isteğiniz doğrultusunda makyajın ilerlemesini sağlayın.


Ben güler yüzlü gelinleri çok Seviyorum. En güzel gününüzü tesadüflere değil profesyonel Ellere Bırakın, pişman olmazsınız.


Ayrıca küçük bir not Gelin Saçı ve Gelin Makyajınız yapılırken evde olabilir, kuaför salonunda ya da otel hiç fark etmez neşeli şarkılar mutlaka dinleyin. Düğün öncesi tüm stresinizi atmış ve eğlenmeye başlamış olursunuz.


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla