Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:49   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Kahverengi lekeler güzelliğinize gölge düşürmesin!









Cilt bakım merkezlerinde büyük bütçeler ayırarak cildinizde meydana gelen kahverengi lekelerden kurtulmaya çalışmak yerine, evde kendi kendinize ufak mucizeler yaratabilirsiniz!



Genellikle uzun süre güneşte kalmanızdan ötürü oluşan kahverengi lekelerden kurtulmak istemeniz gayet normal. Ama ne buna ayıracak bütçeniz ne de vaktiniz yoksa, o zaman evde kendi kendinize hazırlayabileceğiniz maskelerle onlardan kurtulmayı deneyebilirsiniz. Üstelik bu maskeler tamamen doğal!

Limonsuyu ve bal mucizesi


Eğer bir güzellik danışmanıyla kahverengi lekeleriniz konusunda konuşmaya başlarsanız, birkaç dakika içinde önünüze içinde birçok kimyasal barındıran, lüks ürünler serecektir. Ancak bu ürünlerin ortak noktası, limon ve balda da bulunan ağartıcı özelliği taşıyor olması. Ayrıca unutmayın ki limon suyu ve bal, sivilcelerinizden kurtulmanızı sağlayacağı gibi hem cildinizi nemlendirecek hem de bütçenize ve cildinize zarar vermeden!

Nohuttan da maske olur mu demeyin!


Bugüne kadar birçok doğal maske alternatifiyle karşılaşmışsınızdır ama nohutla yapılanına hiç rastlamamış olabilirsiniz. Aslında nohut, kahverengi lekelerinizden kurtulmanız için son derece ekonomik bir çözüm. Marketten bir konserve haşlanmış nohut alın, 1/3’ünü ayrı bir kaba koyup iyice ezin. Sonra biraz ılık su ekleyerek yüzünüze sürülebilecek kıvama getirin ve yüzünüze uygulayın. Kurumasını bekleyin ve iyice kuruduktan sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın. Daha iyi sonuç almak istiyorsanız her gece aksatmadan bu formülü uygulayın!

Avokado, salatalık ve havuç maskesi


Avokado, salatalık ve havucu artık sadece salata malzemesi olarak düşünmekten vazgeçin çünkü onlar sizin yeni çözüm ortaklarınız! Kahverengi lekelerinizden kurtulmak için kullanacağınız bu muhteşem üçlü ile yapacağınız maske sayesinde güzelliğinize gölge düşüren o kahverengi lekelerden kurtulacaksınız. Karışımınızı hazırlayın, yüzünüze sürün, kuruyana kadar bekleyin ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın. Düzenli aralıklarla uyguladığınızda bir mucizeye tanık olacaksınız!


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla