Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:49   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Sezonun Trendi Kalın ve Belirgin Kaşlar








Öncelikle uzmanlar çok ufak yüzlerde abartılı kalınlıktaki kaşları önermiyorlar. Aslında orta kalınlıkta bir kaş modeli birçok yüz tipi için uygun olacaktır. Sonuç olarak eğer kaşlarınızı kalınlaştırmaya karar verdiyseniz, elbette ilk yapmanız gereken yaklaşık bir ay kadar onları kendi hallerine bırakmak. Süreci biraz daha hızlandırmak ve daha sağlıklı kaşlara sahip olmak istiyorsanız size bir de kaş bakım önerimiz var. Bunun için bir çay kaşığı çam balı, bir diş sarımsak ve bir çay kaşığı badem yağına ihtiyacınız var. Öncelikle hazırladığınız bir diş sarımsağı dilimleyin, daha sonra çam balını ve badem yağını ekledikten sonra karışımı bir gün bekletin. Ertesi gün karışımınızı kulak pamuğuyla kaşlarınıza sürün.








Elbette bu dönemde kaşlarınız pek hoş görünmeyecektir ama bu durumda Max Factor’ün kaşlarınızın rengine uygun kaş kaleminden yardım alabilirsiniz. Kaşlarınızda kalan boşlukları ve genel hatlarını kaş kaleminizle doldurabilir ve hafif toparlamalar yapabilirsiniz. Kaşlarınız uzadığında da bir güzellik salonuna gidip, kendinizi profesyonel ellere teslim edebilirsiniz. Bu, daha sonraki zamanlarda kaşlarınızı nasıl almanız gerektiği konusunda iyi bir fikir vermiş olacaktır. Kalın kaş modasının en iyi yanıysa, kaşlarınızı inceltmeniz gerekmeyeceği için uzun süre kendi kendinize kaşlarınızı alarak idare edebilmeniz.








Ancak tabii ki iş bunlarla bitmiyor. Kaşlarınıza formunu verdikten sonra bir de bu kaş modeliyle nasıl makyaj yapmanız gerektiği konusu var. Bu konu da Max Factor’un Global Kozmetik Yaratıcı Tasarım Direktörü Pat McGrath’ın önerileri şöyle; “Kaşlarınızı güçlü ve taranmış olarak kullanmak istiyorsanız, kaşları yumuşak bir yay biçiminde şekillendirmek için Max Factor kaş kalemi kullanın, daha sonra Max Factor göz kalemi ile renklendirin ve belirginleştirin”. McGrath şöyle devam ediyor; “Cildinize, tamamen kapatıcı özelliğe sahip ve cilt tonuna uyum sağlayan Max Factor Second Skin uygulayın. Herhangi bir gölge ya da kusuru kapatmak için Max Factor Mastertouch Concealer ile rötuş yapın”. Daha sonra, göz kapaklarını sezonun trendi olan doğal tonlar ile hafifçe vurgulayın diyen Pat McGrath, Burnt Bark ya da Golden Bronze tonunda Max Factor Earth Spirits tekli far kullanmanızı ve son olarak birkaç kat halinde Max Factor False Lash Fusion Maskara ile kirpiklerinize ekstra hacim ve uzunluk kazandırmanızı da öneriyor.


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla