Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:51   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Pürüssüz Cilt İçin Makyaj Önerileri

Pürüssüz Cilt İçin Makyaj - Cilt İçin Makyaj Önerileri - Cildi pürüzsüzleştiren yeni makyaj önerileri

Cildi pürüzsüzleştiren yeni makyaj önerileri sizlerle

Birinci Adım İşe en önemli adımla, makyaj için düzgün bir baz oluşturmakla başlayın. Makyajda yapılan en büyük hata, makyajın üstüne, altından daha fazla önem vermektir. İşe Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Illamasqua Gleam Cream’i fondöten fırçasıyla sürerek başlayın ve üzerine aynı markanın Skin Base Foundation’ı nı uygulayın. Fondöteni elinizle uygulamanızı tavsiye etmiyoruz çünkü yüzünüzde el ya da parmak izleriniz kalabilir.

İkinci Adım Yüzünüzdeki herhangi bir kırmızı leke ya da kusuru gizlemek için çok ince ve sert olmayan bir fırça yardımıyla consealor uygulayın. Göz altlarınızı aydınlatmak için illamasqua markasının Cream Pigment’ini kullanabilirsiniz. Daha sonra T bölgesini ve elmacık kemiklerini Gleam Cream ile aydınlatın. bu yüzünüzün tamamının aynı renk tonunda görünmesini engelleyecek ve derinlik katacak.

Üçüncü Adım Makyajın son adımında ise şeftali rengi bir allığı bir allık fırçası yardımıyla elmacık kemiklerinizi hafifçe uygulayın. Kirpiklerinize maskara sürün; bunu yaparken çok belirgin ve koyu bir maskara seçmemeye özen gösterin. Unutmayın, hedefimiz doğal görünmek… Dudaklarınızı da şeffaf bir rujla parlatın. İşte hazırsınız.


Alıntı..


Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla