Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:51   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Kırışıklık Önleyici Cilt Bakımı

citteki kırışıklıkları önlemek - kırışıklıkları geciktirmek - cilt yaşlanmasına önlemler - kırışıklıkları önlemenin püf noktaları - yüz yogasıMaalesef zamana karşı her cilt zamanla yenik düşüyor ve zaman içersinde yüzünüzde, ellerinizde, ardından bütün vücudunuzda kırışıklıklar baş gösterebiliyor. Doğanın düzeni de olsa kırışıklıkları sanırım hiç kimse istemez.


Zamana yenik düşmeyerek olabilindiğince yaşlanma etkilerini yani cilt kırışıklıklarını geciktirebilmek için aslında bazı ufak yöntemler yeterli olabiliyor. Bugünkü makalemizde yaşlanmaya etkilerini geciktirebilecek, kırışıklıları önceleyebilecek veya mevcut kırışıklıkları gidermeye yardımcı olacak bazı püf noktalarına değinmek istedik.


Yüz sporu diye bir şey hiç duydunuz mu? Duymadıysanız yazımızı mutlaka okuyun. Çünkü inan bana birçok kırışıklık önleyici veya kırışıklık giderici cilt bakım ürünlerinden bile çok çok etkili olan yüz sporu, olduğunuzdan en az 10 yaş genç göstermenizi sağlayabiliyor.


Yüz yogası da denen, kırışıklık giderici, gençleştirici bu yüz sporu yüz kaslarınızı hızla çalıştırıyor ve daha sıkı yüz kaslarına sahip olmanızı sağlıyor. Var olan kırışıklıklar üzerinde ütüleyici özelliğe sahip olan yüz sporu, aynı zamanda yüzünüzdeki sarkmaları da toparlıyor.


Kırışıksız bir cilt için veya var olan cilt kırışıklıklarınız etkisinin azalması daha az görülür hale gelmesi için mutlaka öğünlerinizde yumurta, peynir, süt, balık ve tahıllar dışında, ceviz, fındık, kara üzüm, kayısı ve renkli meyvelere yer verin.


Gün içinde en azından sadece 1 kez bile olsa mutlaka cildinize nemlendirici krem sürün, nemlendirici krem alamayacak olursanız hiç olmazsa bir şişe badem yağı alıp (ki bu bir şişe badem yağı size aylarca yetecektir) onu cildinizi nemlendirmek üzere kullanın. Ancak cilt kırışıklıklarını geçirmek için çok fazla kullanıp da bu seferde fazla tüylenme sorunu ile uğraşmak zorun kalmayın. Bir damla bile cildinizin günlük nem ihtiyacını karşılayacaktır.


alıntı

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla