Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 15:20   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart İç Çamaşır Defilesi

"Suwen International’ın 2010 trendlerinin sunulduğu iç çamaşır defilesinden detaylar..." Selma Sarıgüzel'in yeni yazısı... İÇ ÇAMAŞIR DEFİLESİ Suwen International’ın 2010 trendlerinin sunulduğu iç çamaşır defilesinden detaylar; 2 haftadır yoğunluktan yazamadım. 2009-2010 sonbahar-kış trendlerini 4 bölüme ayırmıştık. 1. bölümünde temaları vermiştim bu hafta 2. bölüm olarak kadın giyimindeki trendleri sunacaktım size.

Fakat araya defile girince haftaya kaldı. Mart ayı her zaman yoğun geçmiştir. Defile ve seminerler hep bu ay içerisinde düzenlenir. Bu ayın 10 ve 11’inde Woolmark semineri olacak oradaki detayları da sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.

Gelelim defileye; 07 Mart akşamı Grand Cevahir Hotel de iç çamaşır defilesine davetliydim. Her sene geleneksel hale gelen ve birbirinden farklı temalarla defile sergileyen Suwen International kadınların dünyasını iç giyime yansıtmayı kendine ilke edinmiş.

2010 senesinin renklerini öne çıkartarak geçmişten bugüne her meslek grubundan kadınları ele alarak koreografi hazırlanan defilede dans showları ışık oyunları ve ödül töreni ile dikkat çekti.

Yılın kadın ödülü Semra Özal’a verildi. Ayrıca Hanife Akdağ ‘’ Kadının Dünyası’’ adlı resim sergisi de görülmeye değerdi.

2010 yılında iç giyimin moda renklerini güneyli ruhun pudra renkleri ile romantizmin kırmızı bordo lila yakut yeşili saks mavisi olan gümüş ve siyah rengin sihri ile yorumlayan Suwen International defilede kullanılan aksesuarları Mısır’dan özel olarak getirtmiş. <br/>

Defilenin başında Tuğçe Kazaz nedimeleri ile ölüme giden Cleopatra’yı canlandırırken daha sonrasında ev kadını pilot sporcu hemşire gibi çalışan kadın karakterleri ile şıklığa önem veren dünya geliştikçe kendini geliştiren kadını temsil ettiler.

Dantel en güzel renkleriyle iç giyim dünyasına görkemli bir dönüş yapıyor. Suwen Int. bu dönüşü özel dokunuşlu dantelleriyle selamlıyor. Yumuşak parlak ve likralı saten ise dantelin yanındaki yerini alıyor ve dantel ile satenin dansı başlıyor.

Bu koleksiyon renklerin ışıltısını şıklığın zarafetinden süzerek podyuma çıkarıyor. Mor lacivertle kaynaşıyor yeni renkler doğuyor. Siyah yeniden hayat buluyor. Gümüş siyahın gölgesinde ışıldıyor. Kahveler vanilyalar ve gökyüzünün ****lik renkleri bir arada sergileniyor.

Gelinlik içine kullanılacak iç çamaşır ve jartiyerler ilgi çekiciydi. Özellikle beyaz harici kırmızı konseptle çıkan iç çamaşırı dikkat çekti.

Defilede dikkat çeken bir diğer ayrıntı iç giyim giyen ev kadınlarını anlatırken abajur şekline şapkalar savaşlarda askerlerimize yardım etmiş kadınlarımızı anlatırken kullanılan asker şapkaları gelin olacak kadınlarımız için iç giyimin üzerinde duvaklı şapkalar v.b. vardı.

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla