Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 16:15   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart 2010 Giyim Trendleri / 2010 Giyim Trendleri Hakkında

2010 Giyim Trendleri

2010 İLKBAHAR - YAZ MODASI DESENLER YATAY VE DİKEY ÇİZGİLER Yeni sezonda her koleksiyonda farklı renk kombinleriyle yatay ve dikey çizgiler karşımıza çıkıyor.

EKOSE 2010 İlkbahar ve yaz sezonlarında ekose desenler koleksiyonların gözdesi olacak. Piknik örtülerinia favori deseni pöti kare ve daha iri olanı; carre de vichy desenlerine bu yaz çok rastlayacağız. Romantik ve pastoral yaklaşımın en belirgin temsilcisi olan irili ufaklı yer yer geometrik kareler ve ekoseye kayan görüntüler var. FLORAL DESENLER Geometrik desenlerle yepyeni bir dönem başlıyor. Zikzak ve horizantal çizgiler siyah ve beyazın grafiksel zıtlığı en dinamik trendlerden. Siyah beyaz çizgili elbise ve bluzlarınızı kırmızı kolyenizle tamamlayarak derinliği arttırabilirsiniz. Ayrıca boyuna çizgili elbiseler ya da tişörtlerle daha ince ve uzun gözünebilirsiniz ya da minyonsanız diyagonal çizgileri tercih edin. Bu tarzdaki optik çizgiler daha yapılı bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

DİJİTAL DESENLER Tasarımlarda dijital ortam tercih ediliyor ÇİÇEK DESENLERİ Pastoral etki bu sezon hem desenlerde hem de süs olarak çantalardaayakkabılarda ve bilekliklerde kendini gösterecek. Pasteller kelebek ve çiçek baskıları çiçeğin romantik çağrışımlarını yansıtıyor.



KONTRAST DESENLERLE KABİLE RUHU BULUŞUYOR. Baskın desenlerin ve göz yanıltıcı efektlerin esiri olmaya hazır olun. Parlak saten pantalonları belden bağlı ince ceketlerle kombinleyebilir anvelop yaka detaylı elbiseleri yüksek belli sarong tarzı sarma etekleri two-tone topuklarla birlikte kullanabilirsiniz.

İÇ ÇAMAŞIRLARI Bu sezonda iç giyimin dış giyime taşındığını görebiliyoruz. ****L MODASI Pul payet ve yoğun taş işlemeleri harem ve ince pantalonlarda ışıltının gold efektlerin çarpıcılığını görüyoruz. GİYİM MODASI Harem pantalonlar safari şortları uçuşan yaz elbiseleri çiçekli kotonlar Pijama pantalonlar ipek şortlar ve tül bluzlarla sıcak yaz günlerine meydan okuyarak tiril tiril bir yaz geçireceğiz. Sezonun en göze çarpan trend’lerinden biri olan mini elbiseler canlı renkleri ve çiçek desenleri ile yazın coşkusunu tutkuyla vurguluyor. düz sandalatler.

DRAPELER REVAÇTA Drape couture koleksiyonlarda gece elbiselerinde görmeye alıştığımız bir efekt bundan sonra çok daha uysal ve mütevazi.

FIRFIR Bu sezonda çan etekleri hareketlendiren ve şifon gece elbiselerine dramatik bir açılım katan modern olduğu kadar özünde klasik kalmayı başaran fırfır bu sezonun gözdesi.

JOKER CETEK MODASI Kolları dirsekte biten ya da dirsekte kıvrılan ceketler. Favori kombinleriyse pantalon şort ve etek dahil her parçaya eşlik ediyor…Bazen beli kemerle sıkılıp havalı şehir kadına eşlik ediyor bazen de önü açık bırakılarak pratik yanı ön plana taşınıyor.

ASKERİ HAVA Asker üniformaları ipek ve şifon bluzlarda sık kullanılıyor. DERİ İLK SIRADA 2010 İlkbahar-yaz sezonunun olmazsa olmazlarından biri Deri. Romantik transparan bluzlar kısa bolerolar casual şort-tulumlar kısa biker motosikletçi ceketler ise romantik elbiselerle kombinleniyor.

TULUMLAR Tulumlar ilkbahar ve yaz aylarında hem sportif hem de uygun aksesuarlarla ofis giyimi olarak ya da gece için kullanılabiliyor. Işıltılı saten tulumlar blazer yaka detaylı cepli ve kesimi sert duran modeller ciddi ve sofistike bir izlenim bırakıyor.

PÜSKÜL TRENDİ Püsküller elbise ve eteklere asi bir karakter katıyor. TRENÇKOTLAR Pijama ve sabahlık trendinin bir uzantısı olan trençkotların desenli varyasyonlarını göreceğiz. DANTEL ZERAFETİ Siyah ve beyaz dantel iç çamaşırı slip elbiselerde ve şık parçalarla dengelenerek kombinleniyor. Seksapelinizi arttırmak için dantel elbisenizi nude renkli ayakkabılarla kombinleyin somon renkli dantel bluzlar gündüzleri jean pantalonlarla bir araya getirilerek spor bir içerik sunuluyorlar. JEAN MODASI Yamalı jean pantalonlar moda dünyasının en iddialı ****ryalleri arasında. Paçaları kıvrık taşlanmış slim cut jean pantalonlar mini etek uçlarındaki fırfırlar ve püsküllü süet botlarla tamamlanabiliyor.



HASIR ÇANTASI Hasır çantalar bu sezonda sık karşılaşacağa benziyoruz. SEZONUN VAZGEÇİLMEZ DETAYLARI AFRİKA’DAN ESİNLENİYORUZ Etnik tribal desenler ve aksesuarlarla Afrika’dan esinleniyoruz BEL ÇANTASI GERİ DÖNDÜ! Bel çantaları koleksiyonlara geri dönüyor. DARACIK KORSELER DANTELLİ SUTYENLER KOMBİNEZONLAR VE PIRILTILI KISA TAYT ŞORTALR SEZONUN MODA RENKLERİ EN baskın renklerden biri GRİ. Kırmızı renk yaz koleksiyonlarında aksesuarlarda elbiselerde ve tabiki dudak makyajında karşımıza çıkıyor. Pastel tonlarındaki pembe lila buz mavisi ve bej renkler hakim. Pudra rengi kırık beyazlarla bir araya getiriliyor uçuk pembeler ten rengi ve bejin her tonu satenli dantelli hafif kumaşlı parçalarda kendini gösteriyor. Canlı renklerde ise kırmızı ve turuncu Neon renkler sezonun moda renkleri.



ELBİSE MODELLERİ









<br/>

GECE ELBİSELERİ



AYAKKABI MODELLERİ

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla