Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 18:14   #1
backlinkcomtr
Keyifli~Üye
 
backlinkcomtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Mart 2012
Mesajlar: 43
backlinkcomtr is on a distinguished road
Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Gençlik için 5 dev imza

Bilinçi Gençler Derneği başkanı Kerem Hasanoğlu ile ilgili Hurriyet gazetesinde yayınlanan haber milyonlarca kişi tarafından okundu.

Hürriyet, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve Bilinçli Gençler Derneği, ?Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi? için işbirliği yaptı. 20 milyon öğrenci birlikte hareket ederek, çevrelerindeki sosyal sorunları çözmek için proje üretecekler.

İLK ve orta öğretimden başlayarak üniversiteye kadar uzanan 20 milyon genç, Türkiye?de ilk kez sosyal sorunları çözmek için biraraya geliyor. Hürriyet, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Bilinçli Gençler Derneği?ni buluşturan ?Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi? ile tüm üniversite, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları ile yurtlar birlikte hareket ederek, çevrelerindeki sosyal sorunları çözmek için proje üretecekler.

Protokol imzalandı

Konuyla ilgili kurumların işbirliğinin ilk adımı, dün düzenlenen protokol imza töreniyle resmiyete taşındı. Protokole taraflar adına Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi ve Bilinçli Gençler Derneği Genel Başkanı Kerem Hasanoğlu imza attı.
backlinkcomtr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla