Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 18:32   #1
backlinkcomtr
Keyifli~Üye
 
backlinkcomtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Mart 2012
Mesajlar: 43
backlinkcomtr is on a distinguished road
Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Gençler bir saatini ?yardıma? ayırmalı

BİR ses düşünün! Diyor ki, ?Aaa o mu? O şunun oğluymuş. Kıyafeti şuymuş? ve bir daha sesleniyor, ?Bu akşam nereye gidiyoruz, çılgınlar gibi eğlenelim. Hiçbir şey düşünmeden. Onun tadını çıkararak...? Şimdi bu sesi çoğaltın. 1, 1000, 1.000.000. Kuru kalabalığı görüyor musunuz? Sorunları çözmekten kaçan ve onun büyüsüne kapılan bu enerji kaybını görüyor musunuz?

Kerem Hasanoğlu Google

Bilinçli Gençler Derneği'nin çağrısına dikkat

Şimdi bir çığlık düşünün. Diyor ki, ?Hey, beni duyan yok mu? Ben yalnız, yetim bir çocuğum. Kurtarın beni? ve bir tane daha ?Açım ne olur yardım edin!?
Bu iki ses grubunun ikisi de şu an bulunduğumuz ülkede milyon kere çınlıyor! İşte şimdi Türk genci önünde iki seçenek var. Ya bu insanlara elini uzatacaksın ya da bu insanları yok sayarak onlar yokmuş gibi davranacaksın ve o kuru kalabalıkta kaybolup gideceksin, vicdanını örtecek, yaşayan ölü olacaksın. Ülkemizde 18-28 yaş arası 20 milyon genç var ve bu gençlerin 3 milyonu üniversitede okuyan geleceğimiz...

Kerem Hasanoğlu

Bir proje düşünün, bir oluşum düşünün. Ülkenin dört bir yanındaki gençler ?günde 1 saat?lerini çevrelerindeki insanlara ayırıyorlar. Hem hayallerine gidiyorlar, hem çevrelerindeki insanlara yardım ediyorlar. Ve bu coşku dalga dalga yayılıyor. O yardım için ayrılan 1 saatler birleşiyor, tek bir seste titreşiyor. Dünyada örneği olmayan bir verim çıkıyor. Üniversiteliler, yetişkinler birleşiyor. Farklı hayaller, ortak bir amaç: ?yardım etmek?. Üstelik buna sosyal sorumluluk değil, insani zorunluluk diyorlar. İşte bizim arkadaşlarımız yurdun dört bir tarafında bunu yapıyor. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi çevre temizliği yapıyor, Nevşehir Üniversitesi huzurevlerini ziyaret ediyor, Artvin Çoruh Üniversitesi erozyona karşı fidan dikiyor. Gazi Üniversitesi kitap topluyor, Bilkent Üniversitesi açlığa son vermek için kolları sıvıyor, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ?eğitim? diyor, Karabük Üniversitesi engelli kardeşlerimiz için ayağa kalkıyor ve proje 30 üniversiteye yayılıyor ve 100?den fazla proje uygulanıyor. Şimdi de rektörlerin de desteğini alarak 140 üniversiteye yayılıyor. Projemizin adı ?Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi?, oluşumumuzun adı ?Üniversiteler Birliği?. Projeyi yürüten ?Bilinçli Gençler Derneği?. Biz bilinçli gençler olarak biliyoruz ki, ister solcu, ister sağcı olsun herkes iyilik özlemi içerisinde. Biri vicdan derken, biri hümanizm diyor. Ama sesin geldiği yer aynı ?kalp...?
backlinkcomtr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla