Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 18:49   #1
backlinkcomtr
Keyifli~Üye
 
backlinkcomtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Mart 2012
Mesajlar: 43
backlinkcomtr is on a distinguished road
Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1 Puanlar: 1.837, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türkiye'nin dört bir yanından proje yağıyor

Bilinçli Gençler Derneği'nin başkanı Kerem Hasanoğlu'nun yürüttüğü Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi'ne Türkiye'nin dört bir yanındaki ?Bilinçli Gençler?den projeler yağmaya devam ediyor. Proje kapsamında, ilköğretimden üniversiteye kadar çevrelerindeki sosyal sorunları çözme hedefiyle yola çıkan gençler, yepyeni projelerle dünyaya örnek birliktelik mesajı veriyorlar.

Tüm üniversite, ilk ve ortaöğretim öğrencilerini ile yurtları sosyal projeler üretmeleri için bir araya getiren Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi kapsamında Türkiye'deki çok sayıda üniversitede ?Bilinçli Gençler Topluluk ve Kulüpleri? kuruluyor ve birbirinden anlamlı projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda örneklerden sadece biri olan Şırnak Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği projeden bahsedebilir misiniz?
KEREM HASANOĞLU: Bilinçli Gençler'den gelen yepyeni proje önerileri ve toplulukların yaptığı faaliyetler, gençlerin sosyal konulara karşı olan ilgilerini ve onların çevrelerindeki sorunlara dahil olmak konusunda ciddi anlamda istekli olduklarını gösteriyor. Topluluk kuran gençlerimize şimdi Şırnaklı Bilinçli Gençler de katıldı. Üniversitede yapılan ?Ağaçlandırma Projesi? ile topluluk öğrencileri herkese örnek ?birliktelik? sergiledi.
Yüzlerce üniversiteli biraraya geldi
Şırnak Üniversitesi Bilinçli Gençler Topluluğu, kampüs alanında yüzlerce üniversiteliyi buluşturarak büyük bir yeşillendirme faaliyeti yaptı. Proje için Ankara'dan Şırnak'a 2011 adet fidan getirtildi. Bilinçli Gençler Topluluğu tarafından yapılan projede, gençlerle birlikte faaliyete katılan çok sayıda akademisyen ve öğretim üyesi de gençlere destek verdi. Hem üniversite alanının yeşillendirilmesi hem de yüzlerce gencin bir araya gelmesi fikriyle, gençler arasında iletişimi kuvvetlendirmek ve ?birlik? düşüncesinin yaygınlaşmasını sağlamak için sağlam temeller atılmış oldu.
Akademisyen- öğrenci birlikte
Proje bir anlamda, toplumda ve çevrede olduğu kadar gençlerin kişisel gelişimlerinde de önemli bir rol oynayıp, onların birbirleriyle olan ilişkilerine olumlu katkılar sağlıyor. Yalnızca gençler arasında değil, akademisyenler ve öğrenciler arasındaki iletişimi desteklemesi açısından da proje ayrıca önemli. ?2011 yılında 2011 fidan? sloganıyla yola çıkan Şırnak Üniversitesi Bilinçli Gençler Topluluğu, yeni projelerle birlikte, yeşillendirme çalışmalarının yanısıra daha birçok yeni projeyi hayata geçirmeye yıl boyunca devam edecek. Ben de böylesine güzel bir projeyi gerçekleştiren Şırnak Üniversitesi Bilinçli Gençler Topluluğu'nu kutluyorum.

Her hafta yeni ve renkli projeler

BİLİNÇLİ Gençler'le elele veren Hürriyet Ankara'da artık her hafta Türkiye'nin dört bir yanındaki ?Bilinçli Gençler?in hayata geçirdiği sosyal sorunları çözmeye yönelik birbirinden renkli ve anlamlı proje örneklerini takip edebileceksiniz. Projeler hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak istiyorsanız ve ?Benim de bir projem var. Sesimi duyurmak istiyorum? diyorsanız ayrıntılı bilgilere ?Bilinçli Gençler Derneği - Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi adresinden ulaşabilirsiniz.
backlinkcomtr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla