Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2012, 18:13   #1
eternotan
Keyifli~Üye
 
eternotan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2012
Mesajlar: 100
eternotan is on a distinguished road
Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Geciktirici Sprey

Geciktirici sprey

Cinsel ilişkiye girdiğinizde partnerinizi yeteri kadar tatmin edemiyor musunuz? Her seks sonrası partnerinizin kendi kendini tatmin ettiğinden mi şikayetçisiniz? Partnerinize daha çok zevk yaşatmak istemez misiniz? Bu sorunların tümünün tek cevabı var; Geciktirici sprey. Geciktirici Sprey sizin uzun süre birliktelikte bile uzun süre boşalmamanızı sağlıyor. Yapmanız gereken ilişkiden önce geciktirici sprey sıkın yeter. 5 dakika bekleyin. Tamam ilişkiye hazırsınız. Partnerinizi zevkten uçurmak için daha bir şeye ihtiyacınız var. O da yatak ?. Yatak siz ve partneriniz saatlerce boşalmadan partnerinizi mutlu edin. Erken boşalma sorununuzu sadece 1 geciktirici sprey ile çözmek bu kadar kolay işte daha ne bekliyorsunuz denemek için

Geciktiri Sprey Nereden alınır

Erkekler için geciktirici sprey almak oldukça zordur. Çünkü eczaneye gittiğinizde karşınızda bayan bir eczacı varsa onu almaktan vazgeçip 1 aspirin alıp gelirsiniz. O kadının sizin hakkınızda neler düşüneceğinden korktuğunuz için kesinlikle alamazsınız.

Geciktiri sprey ürünlerinin bazılarının yan etkileri mevcuttur. Bu ürünler sağlık bakanlığı onaylı olmayan ürünlerdir. Bizim sattığımız geciktiri sprey ürünü her türlü prosedüre uygundur. Sağlık bakanlığı onaylıdır. İnternet Sitemizden ürünü sipariş ettiğinizde özel kargo ile 2-3 gün içerisinde gönderilmektedir. Kargo eve geldiğinde evde siz dışınızda biri varsa teslim edilmemektedir. Gizliliğiniz açısından. Geciktirici, Geciktirici Sprey, Geciktirici lalar, Erken Boalma olarak sizin her türlü erken reaksiyon ve psikolojik sorunlarınızı çözmekteyiz. Geciktiri sprey sadece Geciktirici, Geciktirici Sprey, Geciktirici lalar, Erken Boalma dan alınır.
eternotan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla