Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2012, 15:56   #1
eternotan
Keyifli~Üye
 
eternotan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2012
Mesajlar: 100
eternotan is on a distinguished road
Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Rüya Tabirleri

Rüyalar insanların bu dünyada yaşadıkları sırada farklı bir alemi gördükleri tek olgudur. Rüyalarda İslam dininde önemli bir yer tutmakla birlikte hayatımız üzerinde de etkisi düşünülmekte ve bildirilmektedir. Bundan dolayı rüya tabirleri rüyalarımızın bize ne tür bir yol izlediğimizi, izleyeceğimizi veya izliyor olduğumuzu göstermektedir. Rüya yorumu bu konuda çok önemlidir çünkü İslami rüya yorumu bunlar hakkında bize bildiriler vermektedir.

Rüyalarımızda gördüğümüz her varlığın veya her nesnenin bir anlamı olduğu gibi bizim hayatımızda da etkisi olduğuna İslami rüya tabiriinanılmaktadır. İnsanların rüyada köpek görmek, rüyada fare görmek, rüyada limon görmek ve benzeri tanımlarında bir çok anlam ve düşünce yatmaktadır. Bu konuların anlam ifade etmesi için rüya tabiri yapmak ve rüya yorumu üzerinde durmak gerekmektedir. Daha çok da bu konuların hayatımızda ki anlamları ile de ilişkilendirildiği görülmektedir.

Örneğin rüyada köpek görmek üzerine bir çok rüya tabiri yapılacağı gibi köpeğin hayatımızda yani bu dünyadaki pozisyonu da anlamda bir fark gösterdiğini öne sürmektedir. Köpeğin en önemli özelliğinden biri sadık olması dır. Bu rüya tabirleri sözlüğünde genellikle şu şekilde geçmektedir, inancınızda her ne kadar haret iyilik veya kötülük olursa olsun yinede imanınıza sadık kaldığınızı yani inancınızı kaybetmediğiniz anlamı çıkar. Tabi ki bir çok farklı rüya yorumu yapılabilir bu da kişiden kişiye ve rüyadan rüyaya göre değişmektedir.

En iyi tabiri kendiniz yapabilirsiniz fakat rüya tabirleri sözlüğünden konunun anlamlarına göz atmanız sizin yorum yapmanızı kolaylaştırır. rüya tabirleri için ruyatabiri.name adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada ayrıntılı bir şekilde tüm rüya tabirlerine değinilmekte ve hergün yeni rüya tabiri eklenmektedir.
eternotan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla