Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2012, 11:47   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Güzel ve Parlak Görünümlü Bir Cilt İçin Maskeler

ciltde parlak görünüm - güzel görünümlü cilt için - güzel ve parlak cilt - parlak görünüm için bitkisel krem - parlak ve gergin yüz için üzüm çekirdeği kremi - üzüm çekirdeği gençleştiri




Cildinizi bu taktiklerle gençleştirin


Cildinizi gerginleştirme 150x150 Cildinizi bu taktiklerle gençleştirin


Cildi gerginleştirmek için pahalı kozmetikler ve saatler süren operasyonlara ihtiyacınız olduğunu söyleyemeyiz. Bitkisel güzellik formülleriyle de cildinizi gerginleştirebilir, kırışıklıklara karşı koruma altına alabilirsiniz.


Bitkisel ürünler ile bakımlı olmak isteyen, bu ürünlerin gençliğe etkisini merak eden, araştıran, okuyan ve bunu uygulayan birçok genç kadın var. Bu noktada öncelikle unutulmaması gereken konu alkol, sigara ve vitamin yetersizliğinin cildi bozduğu.


Son yıllarda araştırmalar tabiatın içinde güzellik ve estetik sorunları için fazlasıyla çözüm olduğunu gösteriyor. Bozulan ve yıpranan ciltler için doğanın bünyesinde bir hayli reçete mevcut.


Yine de doğal çözümleri keşfeden genç kadınların içinde bile cildi zamanından önce bozulanlar var. Mesela, “20 yaşındayım ama cildim çok kötü” şeklinde çok soru ile karşılaşıyorum. Bunlar sadece bakımsızlıktan değil, kullanılan ve katkı maddesi içeren kremlerle de ilgili. Doğal ürünlerde antioksidan özelliğe önem verin. Deriyi dinçleştirmek için antioksidan ihtiva eden doğal ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyorum.


Güzel ve parlak görünümlü bir ten için farklı çözümler…


Kuru ciltlere böğürtlen


Anti-oksidan özelliği olan bir yabani meyve. Dağlarda büyüyen bu bitkinin artık güzelliğe etkisi keşfedildi. Suyu da ayrıca içecek olarak satılmaya başlandı. Cildi yaşlandırıcı etkilere karşı koruyor. C vitamini içeriyor. Bu küçük meyvenin yağı da var. Böğürtlen yağı cilde ve saçlara canlılık kazandırıyor. Peeling şeklinde baz yağlarla karıştırılıp vücutta da güzellik sağlamak için kullanılıyor. Saç diplerine parmaklarınızla yedirdiğinizde etkili bakım sağlıyor.


Kuru ciltlere özel maskenin yapılışı


Yabani ortamdan toplayın (Ya da bazı yerlerde satılıyor, alabilirsiniz).

5 tane iri böğürtleni ezin. İçine süt koyarak, lapa hale getirin. Gece yatmadan önce tertemiz cilde maske olarak sürün. Uzanın ve hiçbir şey düşünmeden yarım saat dinlenin. Su ile maskenin temizliğini yapıp, uyuyun. (Yağlı ciltlere sahip olanlar ise bu bitkinin yapraklarından faydalanabilirler


Ciltte oluşan lekelere doğal yardımcı kara üzüm


Bu arada cilt sorunlarınız daha fazlaysa beslenme de önemli. Yoğurdu ihmal etmeyin. Üzümle dıştan değil, “içten” de desteği sürdürün. Örneğin günde birkaç tane kurumuş (çekirdekli) kara üzüm veya kuru kayısı yemeyi alışkanlık haline getirin.


Yurt dışındaki ünlü markaların ürettiği bazı kremlerin içeriğinde bile bu şifalı ürün bulunuyor. Antioksidan özelliği mevcut. Aynı zamanda bağ dokusunu kuvvetlendirerek, cildin elastiki olmasında rol oynuyor (Sarkma problemi olanlar için). Yaşlılık ve güneş lekelerinin giderilmesi için de faydalı. Kan damarlarının genişlemesini sağlıyor: Bu, kırışıklıkların oluşumunu engelleyen bir durum… Eğer solgun görüntüye sahipseniz bu şifalı bitki size bir doğal yardımcı işlevi görüyor. Hücre yenileyici etkisi ile orta ve ileri yaştakiler için de çok faydalı.


Peki, yüzde veya vücutta nasıl kullanılıyor?


Cilde yağı tatbik ediliyor. Veya içinde üzüm çekirdeği yağı bulunan karışımları tercih edebilirsiniz.


Yulaf, cildi hem temizliyor hem gerginleştiriyor.


Gergin bir cilt istiyorsanız yulaftan destek alın. Cilde uygulanan yulaf maskesinin aynı zamanda yaşlanmayı önleyen etkisi de bulunuyor. Faydaları bunlarla sınırlı değil. İçeriğindeki vitamin ve mineraller derinin ihtiyaçlarını sağladığı için, ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Yulaf maskesi genç insanların sorunu olan siyah noktaları da yok ediyor. Derinin derinlemesine temizlenmesi yulaf maskesi ile mümkün. Gözeneklerin içinde varolan toz ve kiri temizleyen bir özelliği var. Fazla yağlanmayı engelleyen yulaf maskesi, yağlı ciltler için uygun.


Yulaf maskesinin yapılışı


İster un ile ister yulaf ezmesi ile yapın fark etmez. Sadece temiz su (arı) ilave edin. İkisinde de malzemenin lapa haline gelmesi önemli. Bu lapayı cildinize sürün. 20 veya 30 dakika sonra yıkayın. Cildi dinlendirici özellikte bir gece kremi sürüp yatınız.






Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla