Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2012, 11:47   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Hollywood Ünlülerinin Güzellik Sırları

güzellik sırları - scarlett johansson güzellik sırları - deniz suyu maskesi - ünlülerin makyaj ve cilt bakımı teknikleri
Hollywood ünlüleri, hep televizyon karşısında bakımlı ve güzel halleri ile dikkat çekerler. Ancak dünyanın göz önünde olan bu insanlarının makyaj sırları, saç bakımı veya cilt bakım yöntemleri pek az kişi tarafından bilinmektedir. Bizler de sizlerin günlük bakım sırasında oldukça fazla işinize yarayacağınızı umduğumuz için holivud ünlülerinin güzellik sırları, hollywood ünlülerinin saç bakım yöntemleri hakkında sizler için araştırmalar yaptık ve gerçekten enteresan bilgilere ulaştık.


Şimdi de hollywood ünlülerinin güzellik sırları ve saç bakımı ipuçları nı sizlerle paylaşıyoruz:


Görsellikleri ile sürekli yenilikler yapan ünlüler, saç bakım sırlarını açıkladı.Ünlülerin basit hileleri.


Ines de la Fressange ve beyaz sirkesi


Bir şişe suyun içine üç çorba kaşığı beyaz sirke koyun ve şampuanlayıp duruladığınız saça uygulayın. İşte pırıl pırıl saçlar.


Gwyneth Paltrow ve zeytinyağı


Yarım fincan zeytinyağını saç diplerine ve derisine masaj yaparak uyguluyor ve bir gün boyunca saçlarını yıkamıyor. Ertesi gün saçlarını şampuanladığında solgun saçları hayata dönüyor. Harika değil mi?


Gisele Bündchen ve nemli topuzu


Şampuan sonrası kullandığı ürünleri, saçınızdan tamamen durulamadığını söyleyen ünlümüz, saçlarındaki renk kaybının azlığını buna bağlıyor.


Anja Rubik ve şampuan sonrası


Saçlarınızdaki azıcık bir şampuan kalıntısı, saçınızın matlaşıp elektriklenmesine yeter de artar bile. Çözümse, saçınızı durulamaya en az dört dakika ayırmanızdır. Tabii ki saçınız uzadıkça bu süre de artacaktır. Ve sonuç, parmaklarınızın arasından kayıp giden yumuşacık ve parlak saçlar olacaktır.


Nicole Kidman ve kızılcık suyu


Avusturalyalı ünlü aktris, kızıl saçlarının rengini, kızılcık suyunda bulunan doğal kırmızı pigmentlerle koruyormuş.


Alexandra Golovanoff ve deniz suyu


Ünlü sunucu, saçlarındaki buklelere hacim vermesi için elinin altında daima bir deniz suyu spreyi bulunduruyormuş. Denemeye değer…


Noémie Lenoir ve yumurta sarısı


Kıvırcık saçlarına zeytinyağı ve yumurta sarısıyla bir maske yapıp, bunu gece boyunca saçlarında tutan ünlümüz, saçlarının yumuşaklığını bu maskeye borçlu olduğunu söylüyor.


Cindy Crawford ve bakım kremleri


Uçak seyahetlerinden önce saç bakım kremi sürüp durulamadığı saçlarla yolculuk eden Cindy Crawford, iniş yaptığı yerde saçlarını yıkadığında saçlarının daha yumuşak ve muhteşem olduğunu söylüyor.


Frédérique Bel ve ginseng tozu


Hemen sönen hacimsiz saçları için ginseng suyu kullanan ünlümüz, bu yöntemin saç tellerine kalıcı hacim sağladığını söylüyor.


Catherine Zeta-Jones


Korkmayın, alkol problemi yok; sadece saçlarına parlaklık vermesi için bal ve biradan bir maske hazırlıyormuş, hepsi o kadar.


Amanda Sthers ve limon suyu


Son durulamada saçlarına limon suyu sıkan ünlümüz, bu yöntemin sarı saçların rengini koruduğunu ve onlara yumuşaklık verdiğini söylüyor.


Angelina Jolie ve talk pudrası


Seri annemiz, saçlarına hacim katmak için saç köklerine talk pudrası döküp tarıyormuş.


Scarlett Johansson ve karite yağı


“Marilyn Monroe” olduğu dönemde saçının platin rengini korumak için uyguladığı yöntemi hala kullanıyormuş. Bir miktar karite yağını saçlarını şampuanladıktan sonra saçlarına sürüp bekleten oyuncu, durulamadan sonra saçlarının yumuşacık olduğunu ve rengini uzun süre koruduğunu söylüyor.


Demi Moore ve soğuk su


Esmer oyuncumuz, saçlarını duruladıktan sonra saç pullarının kapanması ve böylece saçının daha az zarar görmesi için, durulamadan sonra çok kısa bir süre saçlarına soğuk su uyguluyormuş.


Alyssın Paradis ve vücut sütü


Vanessa Paradis’nin küçük kız kardeşinin saçlarının yumuşaklığının sırrı, şampuanın içine kattığı az miktardaki vücut sütündeymiş.



Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla