Konu: Kral Oyun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2012, 18:40   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kral Oyun

Web Adresi: kraloyuncuyuz.com
Sahibi: Kenan can
Hosting Sağlayan Firma: Radore
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Kenan can
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Çocukların en iyi şekilde oyun oynayabilmeleri için kurulmuş bir kral oyun sitesi.

Çocuklarımızın oynadıkları oyunları bilmemiz, nasıl bir ortamda bulunduklarını takip etmemiz çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi için çok önemlidir. İnternet üzerinden oynanan oyunlar gün geçtikçe teknolojinin de desteğini alarak sürekli güncellenmektedir. Güncellemeler ile görsellik açısından çok daha kaliteli gerçeğe yakın yeni kral oyunlar geliştirilmektedir. Bu sayede kral oyun oynamayı seven gençler ve çocuklar hatta kendini genç hissedenler bile en güzel kral oyunları oynama fırsatı bulabilmektedir.

Kaliteli kral oyun arayışında bulunan kişilere bu yazımızda kral oyun oynayabilecekleri sitelerin tanıtımları yapılacaktır. Kral oyun her çeşitten binlerce oyunun bir sitede toplanarak zevkinize hitap edecek dilediğiniz oyunu oynayabileceğiniz oyunlardır. Siz yetişkinlerin yanısıra özellikle çocuklar için çok sayıda eğlendirici, hafıza ve zeka geliştirici oyun bulunmaktadır bunların yanısıra sitemizde tamamen çocuklara hitap edecek içerik bulunmakta ve zarar görebilecekleri oyunlar bulunmamaktadır.

Kral oyuncuyuz sitemizde flash oyunlar ve benzer uzantıdaki dosyalar bulunmaktadır ve bazı oyunların demolarına erişebilirsiniz. kral oyunları kategorisinde birbirinden ilginç en çok eğlenceli oyunlarımızı sergiliyoruz. Konu içlerinde oyunla alakalı sizleri bilgilendiren oyun oynama klavuzu bulunmaktadır bu sayede oyun oynama esnasında zorlanmadan hangi tuş ne işe yarıyor öğrenebileceksiniz
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla