Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2012, 21:41   #1
eternotan
Keyifli~Üye
 
eternotan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2012
Mesajlar: 100
eternotan is on a distinguished road
Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çarpım Tablosu Ezberle

Genç dostum "Çarpım tablosu nedir biliyor musun ?" sorusuna ne cavap verirsin ? Hemen " Sular seller gibi biliyorum ben ya isterseniz çarpım tablosunu ezberden okuyayım" mı dersin yoksa " eh biraz biliyorum bu da bana yeterli" diye mi cevaplarsın ? Eğer cevabın ilk cevaptan farklı ise utanmana sıkılmana hiç gerek yok. Ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Çarpım tablosunu bilmemen kesinlikle senin suçun değil tamamen öğretmeninin ya da ailenin suçu, yordam bilmemesi. Şimdiden söylüyorum çarpım tablosunu ezberlemek zannettiğinden de kolay. Hem eğlenirken hem de öğrenirken interneti ve oyun sektörünü kullanmaya ne dersin ? Evet yanlış duymadın. Sana çarpım tablosunu, çarpım tablosu oyunlarıyla ezberleteceğiz.

Çarpım tablosu ezberlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Çarpım tablosu oyunları hem çocuklara hem de hitap edecek şekilde psikologlar ve matematikçiler tarafından hazırlanıyor. Psikologlar çocukların çarpım tablosunu ezberlerken nelerin ezberlemelerine daha fazla olanak sağladıkları üzerinde çalışarak matematikçilere çocuklara çarpım tablosunu ezberletmede oldukça güzel malzeme vererek toplum için çarpım tablosu oyunlarını oluşturdular.

Eski yöntemler yeterince etkin olamadığı için günümüzde pek çok matematik sorunu gençlerimiz tarafından çözülememekte. Bunun temel nedeni ise çarpım tablosunu bilmeme ya da tam anlamıyla hakim olamamadır. Gelin eskide kalmış yöntemleri geçmişle birlikte gömelim, gömelim ki çarpım tablosu oyunları çocuklarımıza daha rahat hizmet edebilsin.
eternotan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla