Konu: ilahi dinle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2012, 22:50   #1
eternotan
Keyifli~Üye
 
eternotan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2012
Mesajlar: 100
eternotan is on a distinguished road
Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart ilahi dinle

Günlük hayatın karmaşasında çoğu zaman ezgi dinlemeyi unutur, kulaklarımızın pasını silerken işimize de yoğunlaşmamızı sağlayan bu nedide ritmlere kulaklarımızı kapatırız ne yazık ki. Düna kadar geçerli olan bu durum, teknolojinin gelişip hayatın her anında bizimle birlikte olmaya başlamasıyla büyük bir değişim geçirmeye başladı denilebilir. Evet, artık ilahi dinlemek için bilgisayarımıza herhangi bir dosya indirmemize gerek kalmadan sanal alem üzerinden online olarak ilahileri dinleyebiliyoruz.

Eşref Ziya Terzi, Dursun Ali Erzincanlı ve Abdurrahman Önül gibi birbirinden kıymetli sanatçıların seslendirdiği ilahiler manevi dünyanıza zenginlik katacak ve ruhunuzun dinginleşmesi noktasında ciddi yarar sağlayacak. Tabii ki ilahileridinle.com adresini ziyaret ederseniz.

Siteyi ziyaret ettiğiniz zaman sizi karşılayacak olan sanatçıların ismini tıklayarak, sizi mutlu edecek ve kulağınıza hoş bir sada bırakacak olan birbirinden farklı ilahiler dinlenmek için bir tık uzağınızda yerini almış olacak. Size ise tek şey Play tuşuna basarak ilahileri çalmak ve bu eşsiz huzura tanıklık etmek kalacak. Tasarımıyla göz dolduran, en önemlisi içeriğiyle kullanıcıyı memnun ederek arama motorunda diğer sitelerle muhattap olmasını engelleyen bu harika siteyi ziyaret ettiğiniz takdirde, beğendiğiniz ilahileri favorilerinize ekleyerek daha sonra kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Kullandığı yeşil renkle ziyaretçilerin gönlünü açan site, yüzlerce ilahiye ev sahipliği yaparak internetin kullanıcılar için sağladığı faydalardan birisi olma özelliğini uzun süre daha koruyacak gibi.
eternotan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla