Konu: Pepee izle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2012, 21:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pepee izle

Web Adresi: pepe-izle.gen.tr
Sahibi: Ayşe
Hosting Sağlayan Firma: Mars Telekom
Web Master veya Teknik Sorumlu: Ayşe
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Sevimli çigzi film kahramanı pepee ile ilgili videoların bulunduğu pepee izleme sitesi.

Küçük, büyük herkesin beğenisini toplayan pepee karakterine şarkıcı kıraçın eşi ayşe şule bilgiç can verdi. Motosiklet yazıları yazan ayşe şule bilgiç yönetmen yardımcılığı, dizi oyunculuğu ve motosiklet yazarlığından sonra çizgi film işine el attı. Çocukluktan beri hayalini kurduğu çizgi film karakteri Pepee'yi yaratan ve şarkıcı eşi Kıraç'ın tam desteğini alan Bilgiç, bir ömür aradığı mesleği sonunda bulduğunu söylüyor.

Pepe dudak sesleriyle başlayan kelimelerin ilk seslerini güçlükle söyleyen ve ancak birkaç kez tekrarladıktan sonra arkasını getirebilen kimse pepeme olarak tanımlayabiliriz. Pepe karakterini canlandıran kişi kültür emperyalizminin içinde boğulmamızdan şikayetçi, Pepee dendiğinde herkesin aklına elin ispanyolunun gelip de, kimsenin aslında Anadolu’da hala çok sık kullanılan pepe sıfatının gelmemesi hepimizin durup düşünmesi gereken bir konu.

Nasıl bir kültür emperyalizmi içindeyiz ki yüzyıllardır kullanılan, konuşma güçlüğü çeken insanlara söylenen pepe lafını kimse bilmiyor. Projenin çıkışı konuşma zorluğu çeken küçük bir çocuğun dış ses yardımı ile konuşma becerisi kazanması üzerineydi. Bu yüzden adını Pepe koydum. Sonundaki fazladan bir e için eleştirebiliriz. O da tamamen teknik bir detaydan dolayı konuldu. Biz de uzatma efekti olsun diyip kabul ettik. Yani özet olarak pepee Türkçe’dir. Hem de öz Türkçe. Bizde en güzel pepee izle sitelerinden Pepe izle, pepee izle, pepee, pepe çizgi film izle yi tavsiye ederiz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla