Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2012, 03:10   #1
eternotan
Keyifli~Üye
 
eternotan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2012
Mesajlar: 100
eternotan is on a distinguished road
Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1 Puanlar: 2.265, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Canlı Radyo Dinle

80'li yılların vazgeçilmez iletişim aracı olan radyonun, günümüzde hak ettiği değeri pek de gördüğü söylenemez. Televizyon ve internet gibi rakipleri arasında ezilen, sadece taksi ve konfeksiyon atölyelerinde çalan radyolar neyse ki hala kendine has bir dinleyici kitlesini de elinde tutmaya devam ediyor. İnsanlara neden radyo dinledikleri sorulduğunda aldığınız cevap, genellikle kontrolün elinizde olmaması ve yeni şarkıları keşfedebilme olanağının sağlanması şeklinde olacaktır. Herhangi bir taksiye bindiğiniz zaman size trafik boyunca eşlik edecek eğlenceli bir arkadaş rolüne bürünen radyo, günümüzde internet üzerinde var olan bir çok canlı radyo dinleme sitesi üzerinden de erişilebilir durumda.

Sizler de internet vasıtasıyla online radyo dinleyerek en son ve flaş haberleri öğrenebilir, dinlediğiniz ve sevdiğiniz bir radyo programcısına eşlik edebilir, en son ve hit müzikleri de ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Ayrıca çalışırken radyo dinlemenin kişileri ne kadar motive ettiği ve iş verimini arttırdığı da kişiler tarafından onaylandığından, radyonun hayatımızda aslında biz fark etmesek de ne kadar büyük bir yere sahip olduğu anlaşılabilir duruma geliyor.

Canlı olarak radyo dinleme heyecanı ve hazzını yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Hemen tek bir tuşla radyodinlet.com adresini ziyaret ederek birbirinden farklı radyo kanalını ziyaret edin. Daha sonra karar kıldığınız bir radyo kanalını tamamen ücretsiz olarak dinleyebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
eternotan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla