Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2012, 11:39   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Kesintisiz Bedava İlahi Dinleme Sitesi

İlahiler, dini açıdan insanların en çok dinlediği ve sevdiği müzik türlerinden biridir. Manevi açıdan da kişilere ciddi anlamda huzur vermektedir. Bu nedenle bir çok kişi, gerek dinlemek amacı ile, gerekse boş vakitlerin de severek ve isteyerek ilahi dinlemektedir.

Sitemiz çeşitli ilahiler dinlemek isteyen herkese, sorunsuz, bedava ve kesintisiz bir biçim de ilahi dinleme zevki yaşatmak adına kurulmuş olan ve bu konu da tamamen ücretsiz bir biçim de sizlere hizmet sunmakta olan bir site konumundadır ve bundan kesinlikle çıkar elde etme düşüncesi gütmemektedir. Sizler de her türlü ilahiye ve ezgiye sitemiz aracılığı ile dilediğiniz her an ulaşabilir ve tüm ilahileri herhangi bir kesinti meydana gelmeden dinleyebilirsiniz.

Üstelik, şunu da unutmamalısınız ki; sizlere sunmuş olduğumuz tüm ilahiler bu aşama da günümüz de en çok dinlenen ilahiler arasından seçilmiş olan ilahiler olmaktadır. Yani, en çok bilinen ve dinlenen ilahiler başta olmak üzere, tüm ilahileri sitemiz üzerinden rahatlık ile dinlemeniz mümkün durumdadır.

Zengin arşiv ve her türlü dini müzik dinlemek için sizleride ilahi dinleme sitemize bekliyoruz
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla