Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2012, 11:19   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Dizi İzlesene

Diziler, boş zamanların ilacıdır. Aynı zamanda insanların duygu bakımından önemleri de büyüktür. Dizi izlerken içimizi hüzün kaplıyor, duygulanıyoruz. Bazen ise moralsiz bir zamanımızda, diziler değişik espriler ile süslenince eğlence dolu bir hale geliyor. Diziler çoğunlukla insanların duygularını süsleyerek, herhangi bir olaya önyargılı yaklaşmamamızı da sağlıyor.

Çoğu insanın sevdiği bir dizi vardır. Sezon finali bölümü yaklaştığı zaman, dizilere daha da çok bağlanırız. Sezon finali bölümünden sonra, merak duygumuz daha da canlanır. Dizilerde sevdiğimiz karakterlerin görüntüleri, fotoğrafları da merak konumuz içerisindedir. Magazin haberlerini her ne kadar takip etmesek de, dizi ile ilgili haberleri takip etme konusunda uzman gibiyiz.

Sevdiğimiz dizileri izlemeyi kaçırdığımız zaman, hemen bir çözüm yolu ararız. Dizinin yayınlandığı kanalı dizinin aynı bölümü yayınlanması için mail yağmuruna tutarız. Bu davranış ise sabırlı insanların sergilediği davranıştır. Sabırsız isek, arama motorlarında aratıp diziyi bularak tekrar izleme lüksüne sahip olabiliyoruz. Girdiğimiz sitede donma yaşanırsa, bu bizi çok üzüyor. Dizi izleme siteleri büyük bir olgunlukla işini yapmaktadırlar. Fakat içlerinden bir site var ki; diziyi hem Full HD kalitesinde, hem de donmadan izleyebiliyorsunuz. Bahsettiğimiz site; dizi izle, yabancı dizi izle, HD dizi, online dizi izle, ücretsiz dizi izle ziyaret etmenizi ivedilikle diliyoruz.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla