Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2012, 13:22   #1
alex57
Keyifli~Üye
 
alex57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mayıs 2012
Mesajlar: 498
alex57 is on a distinguished road
Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Komik Karikatürler

İnternet de bolca vakit geçiren biri iseniz, gülmek istediğinizde sizlere bir yerden bahsedebilirim. Özelikle karikatürlere ilgi duyan biri seniz ve bu konularda ilgili özel bir zevkiniz var ise bahsedeceğim yer tam size uygun bir yer olacaktır düşüncesindeyim. Karikatür kültürü günümüzde oldukça ilgi duyulan ve gazete veya dergilerin köşelerinde ilgimizi çeken ve yüzümüzü güldüren konular arasında yer almaktadırlar.

Bu tür gülünç durumlar aynı zamanda kişileri güldürerek bir yandan da bazı konulara ve olaylara da mesaj gönderdikleri için sevinirler. Komik karikatürler hakkında ilgili ve bu konular hakkında oldukça ilgi duyan bir kişi iseniz sizlere bu konuda oldukça keyif verecek ve güzel vakit geçirmenizi sağlayacak bir yerden bahsedebilirim. Bunun için ise öncelikle yapmanız gereken bahsedeceğim web sitesini ziyaret etmeniz gerekecektir. Aynı zamanda deli karikatürleri gibi konularda da çok keyif alarak kahkahalara boğulabilirsiniz. Tüm bunlarla beraber süper karikatürler görerek bunları sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşarak arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz.

Aynı zamanda taş devri karikatürleri de günümüzden çok eksi yıllara gitmenizi sağlayabilir ve yüzünüzden gülücüklerin eksik olmamasını sağlayabilirler. Az öncede bahsettiğim gibi bu tür konulara ilgi duyan biri iseniz bahsedeceğim siteyi mutlaka ziyaret etmeniz gerektiğini de düşünüyorum. Bunun için ise öncelikle tek yapmanız gereken Jet Karikatr - Biraz Gl Diye ! karikatr,karikatrler,komik karikatrler adresindeki web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
alex57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla