Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2012, 15:45   #1
alex57
Keyifli~Üye
 
alex57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mayıs 2012
Mesajlar: 498
alex57 is on a distinguished road
Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Telefon Dinleme

Telefon dinleme veya bu tür konularda yardıma ihtiyacınız var ise güvenliğiniz için sizlere bu konuda yardımcı olacak bir yerden bahsedebilirim. Günümüzde daha güvenli yaşamak ve aklınızda kalan soru işaretlerini yok etmek için telefon dinleme uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Aslında bu konuyu çocuklarınızın telefonunda onların güvenliği ve kimlerle arkadaşlık ettiğini ya da kimlerle konuştuğunu da öğrenerek onları daha kontrol altında da tutabilirsiniz. Telefon dinleme konusu cep telefonlarında ya da ev veya işyeri gibi tüm telefonlar uygulanabilen bir durumdur.

Telefon dinleme programı sayesinde bu tür konular hakkında yardım alabilir ve bu programa ulaşarak kendi aklınızdaki şüpheleri de yok edebilirsiniz. Telefon dinleme cihazı da bu tür konularda sizlere yardımcı olan ürünler arasında yer almaktadır. Bir program ya da cihaz yardımı ile bu konudan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda telefon ile birlikte herhangi bir ortama koyabileceğiniz bir çip sayesinde de ortam dinleme olanağından da faydalanabilirsiniz. Casus telefon dinleme konusunda aklınıza takılan bir soru ya da problem var ise bahsedeceğim firmanın web sitesini ziyaret ederek bu konudaki sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Bunun için ise tek yapmanız gereken öncelikle bahsettiğim web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bu tür konular hakkında bilgi almak ya da ürünlere göz atmak isterseniz sizlere Telefon Dinleme | Ortam Dinleme | SMS Takibi | Yer Tespit adresindeki web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye edebilirim.
alex57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla