Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2012, 12:47   #1
ByEmreSeo
Keyifli~Üye
 
ByEmreSeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2012
Mesajlar: 100
ByEmreSeo is on a distinguished road
Puanlar: 2.091, Seviye: 1
Puanlar: 2.091, Seviye: 1 Puanlar: 2.091, Seviye: 1 Puanlar: 2.091, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Benten Oyunları

Bentenin birçok robot hali var sizde bu robot hallerini görmek istermisinşiz peki bu robotlar bir oyun haline dönüşse o halde daha çok hoşunuza giderdi değimli? O halde sizde benten robotları oyununu çok başarılı bir şekilde oynayabilirsiniz. Nasılmnı oyunu Mouse ile oynayabilirsiniz ateş açabilirsiniz. Ve klavyenizin yön tuşlarını kullanarak oyunda çılgın hamleler yapabilirsiniz.

Bu hamleleri benten robotlarına karşı yapmanız gerekiyor çünkü onlarla rakip halinde olucaksınız. İnternet üzerinden araştırabilir ve kaliteli sürümler le oyunu daha heyecanlı bir hale getirebilirsiniz Çocuk oyunları içinde benten karakterleri de dikkat çekmesinden dolayı bu oyunlar son yıllarda birçok çocuk tarafından oynanmaktadır.çocukların en sevdiği oyunlar arasında yer alan bu oyun Benten Oyunları] karakterleri ile oldukça iyi bir savaşçıyı anlatıyor.

Karakterlerin yerinde olmak istiyorsanız o halde hemen iş başına gelebilirsiniz. Benten Oyunları içinde benten robotları oyununda çok eğlenceli zamanlar geçiriyor olucaskınız. Arkadaşlarınızla birlikte veya yalnız bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Sizi bu oyuna davet ediyoruz.

Benten oyunları, ben 10 oyunları, ben 10, ben ten oyunları, ben ten
ByEmreSeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla