Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2012, 01:00   #1
ByEmreSeo
Keyifli~Üye
 
ByEmreSeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2012
Mesajlar: 100
ByEmreSeo is on a distinguished road
Puanlar: 2.091, Seviye: 1
Puanlar: 2.091, Seviye: 1 Puanlar: 2.091, Seviye: 1 Puanlar: 2.091, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bebek Oyunları

bebek Oyunları ile muhteşem bir eğlence sizleri bekliyor haydi çocuklar çılgınca eğlenmeye ne dersiniz. Şimdi sizlere anlatacağımız oyun barbi oyununda çok eğlenecek ve çok zevk alacaksınız siz yeter ki oynamak isteyin o halde çok eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor olacaktır. Bebek oyunlarında asıl amaç sizlerin ne kadar eğlendiğinizi görmekten geçmektedir.
Dolayısı ile hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Barbi oyununda amaç barbiyi çeşitli kıyafetlerle giydirmek ve tarzını oluşturabilmek. Arkadaşlarınızla birlikte oynayacağınız bu oyunlarda bakalım hangi arkadaşınız en güzel giydirecek barbiyi sizde eğer bu yarışta yer almak istiyorsanız o halde internetten kolaylıkla barbie oyunları indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Haydi o halde barbi giydirme oyunları h hemen birçok çocuk sitesinde bulunmaktadır.
Bu oyun çok eğlenceli hemen oyunlarda yerinizi alın çocuklar ve barbi yi en güzel şekilde giydirerek en güzel şekilde tarzını oluşturun haydi bakalım şimdi eğlence zamanı çok eğleneceğiniz bu oyunlar karşınızda olup sizler için her zaman en iyi oyunları seçeceğimizi biliyorsunuz. Barbi oyunları kız çocuklarının çok sevdiği bir oyun olmasının yanı sıra aynı zamanda da görsel olarakda etkileyici oyunlardır.
Bebek Oyunları
ByEmreSeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla