Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2012, 15:08   #1
alex57
Keyifli~Üye
 
alex57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mayıs 2012
Mesajlar: 498
alex57 is on a distinguished road
Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kitap İndirim

Günümüzdeki sınav sistemleri sayesinde okullardaki eğitimler ve dershanelerin yanı sıra bu bilgilerden soğuyan kişiler için bazı kitap evlerinde ya da kırtasiye gibi yerlerde bu tür sınavlara hazırlık için kitaplar ve ders üniteleri satılmaktadır. Özellikle okullardan sonra Kpss sınavına giren kişiler için ve bu sınavlarda çıkan sorulara göre düzenlenmiş kitaplar bu tür konularda adaylara oldukça yardımcı olabilmektedir.

Aynı zamanda Üniversite sınavı öncesi okuldaki derslerden hariç olarak kırtasiyelerde satılan Ygs lys sınavlarına hazırlık için çıkarılan kitap ve test kitapçıkları da öğrencilere ve adaylara oldukça yardımcı olabilmektedir. Ortaokuldaki öğrenciler için ise seviye belirleme sınavı adı verilen sınavlarda başarı olmaları için Sbs hazırlık kitapları da oldukça önemli olan kitaplar arasındadır diyebiliriz. Bu tür sınavlara hazırlık amacı taşıyan kitaplar ise yeni konulara uygun ve güncel olmaları açısından da oldukça önemlidir. Çünkü her sene değişen sınav sistemine uyumlu bir kitap olması adaylar için önemli konulardan biri olmaktadır.

Bu tür güncel kitaplar ve testler öğrenciler ve adaylar için en avantajlı olacakları konular arasındadır diyebiliriz. Bu tür konulara dikkat eden ve yeni müfredatlara göre hazırlanan hazırlık kitapları için ise sizlere bir web sitesinden bahsedebilirim. Bunun için ise tek yapmanız gereken İndirimli Kitabın Adresi Kitapdaindirim.com |Kitap, Okul Öncesi, Sbs Kitapları, Ygs Kitap, Lys Kitapları, Kpss Kitapları, Denemeler, Pmyo, Ales, Kpds, Dgs, Aof, Askeri okul, Çıkmış Sorular, Sınav Hazırlık Kitapları adresindeki web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
alex57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla