Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2012, 21:13   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bloglobi.com - Özgün ve Faydalı Bir Blog

Bloglobi.com - Özgün ve Faydalı Bir Blog

Bloglobi.com dünyada farklı formatlarda yer alan ve ülkemizde de tanınmış bir kaç sitede gördüğümüz yaz kazan modeliyle beraber güncel, özgün ve farklı içerikleri bir araya getiren bir bilgi paylaşım platformu olarak karşınızda.

Son yıllarda artan web siteleriyle beraber bilgi kirliliği ve kopya içerikler yüzünden sürekli aynı metinlerle karşılaşmamızdan dolayı gerek detaylı araştırma yapamamak gerekse bu kopya içeriklerin çokluğundan dolayı doğru bilgi sanıp yanılgıya düşmekte olan bir çok internet kullanıcı bulunmaktadır.

Bloglobi mevcut yazar kadrosu dışında bilgi paylaşmak isteyen kullanıcılara hem bilgilerini paylaşabileceği hem de bu bilgisini kazanca dönüştürecek bir yapıda kurgulanmış. Puanlama sistemiyle olmayıp okunma oranlarıyla orantılı bir gelir elde etmeniz mümkün.

Bloglobi'de bir çok kategori ve bu kategorilerde bir çok değişik bilgiye ulaşabilirsiniz. Özellikle internet kullanımının artmasıyla beraber öğretmenler artık ilkokul öğrencilere daha çok verdiği araştırma ödevlerine yardımcı olacak bir kaynak site diyebiliriz.

Sitede vakit geçirirken ilginizi çekecek hatta sizin ilgi alanızda olmayacak konuların bile takip edeceğiniz türden bir site olan bloglobi'de güncel makaleler yerine dah çok farklı konulara değinilmiş.

Eğer sizlerde Bloglobi'de hem yazı yazayım hem de yazdıklarımdan kazanayım diyorsanız buradan üye olup başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için bloglobi.com adresini ziyaret ediniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla