Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2012, 01:08   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Karete Oyunları



Dövüş Oyunları en çok heyecanlı ve etkileyici oyunlar arasında yer almaktadır.barbi oyunları etkileyicidir eğlencelidir öğreticidir. Öğretici olmasının yanı sıra çocuklar tarafından en çok sevilen oyunlar içinde yer almaktadır. Sizde eğer bu oyunlarla oynamak istiyorsanız hemen internetin başına geçebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Barbie giydir oyununda sizde en güzel barbieleri giydirebilir ve çok şık yapabilirsiniz. O halde sizde hemen oyunu oynamaya başlayabilir ve çok keyif alabilirsiniz. Kız çocukları neden oyuncak Dövüşleri severler?
Kız çocukları fizikenı çocuk da olsa, içten gelen bir durumla Dövüşlere karşı ilgi duyarlar hayal dünyaları çocukların geniştir, kendilerini hayal ederler çocukça hayallerdir bunlar tabi ki, hiçbir erkek çocuğun Dövüşle oynadığınızı gördünüz mü ben görmedim kesinlikle kız ve erkeklerin doğası gereği çocukluklarında da oynaması gereken oyuncaklar ayrılmıştır.
Dövüş Oyunu ile kız çocukları fazlası ile oynarlar, nasıl arabalarla oynamaktan zevk almazlarsa, erkek çocuklarda oyuncak Dövüşlerle oynamaktan hoşlanmazlar. Oyuncak Dövüş alırken Dövüşlerin yaptıkları gerçeğe yakın olmaları çok önemlidir Barbie Oyunlarında birçok görev ile karşımıza çıkar, oyunları klavyenizin yön tuşları ile ve ya Mouse ile oynamanız mümkündür. Dövüş Oyunları, Dövüş Oyunu
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla