Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2012, 17:34   #1
mywp
Keyifli~Üye
 
mywp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Haziran 2012
Mesajlar: 25
mywp is on a distinguished road
Puanlar: 1.479, Seviye: 1
Puanlar: 1.479, Seviye: 1 Puanlar: 1.479, Seviye: 1 Puanlar: 1.479, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Palyaço Kiralama

Palyaço servisi çeşitli organizasyonlarda kullanılan ve son 10 yıldır hayatımıza girmiş olan farklı bir palyaço hizmeti biçimidir.Kiralık palyaço görevi alan animatör gittiği organizasyonda yalnızca para kazanmakla kalmaz çocuklar ile birlikte geçirdiği zaman zarfında eğlenir.Palyaço kiralama yapan ajanslar palyaço hizmeti kapsamında gönderdiği animatörün yanına şekilli balonlar yüz boyaları ve farklı oyunlar verirler.Ancak bunun uygulaması palyaço kiralama görevini almış olan palyaço arkadaşımızın insiyatifine kalmıştır.Palyaço kiralama sektörü son birkaç yılda neden bu kadar ilerledi bunu incelemek gerekirse; planlanan düğün ve sünnet düğünü organizasyonunda palyaço servisi olduğu sürece ve kiralık palyaço hizmetini uygulayan animatör arkadaşımız yaptığı animasyonda iyi olduğu sürece organizasyona katılan yetişkinler çocuklarıyla ilgilenmek durumunda kalmayacaklar ve çocuklar ise palyaço kiralama görevi almış palyaço ile gecelerini hoşça tamamlayacaktır işte bizler palyaço hizmeti sektöründe palyaço kiralama talebinde bulunan müşterilerimize yetişkinlerin ve çocukların eş zamanlı olarak iyi vakit geçirmeleri adına kiralık palyaço hizmetini veririz.

Palyaço servisi görevini alan palyaço arkadaşımız biraz olsun piskodrama bilinci taşımalıdır. palyaço için piskodrama bir bilim dalı değildir tabiki de palyaço kiralama bu palyaço arkadaşımız pisko drama dolayısıyla çocuk piskolojisi alanında bilinçli olmalıdır. kiralık palyaço için piskodrama demek çocuklarla ilk tanıştığı o 10 dakikalık süre zarfında çocukların bireysel karakteristlik ve piskolojik özelliklerini keşfetmesine denir. palyaço servisi yapan bu palyaço arkadaşımız bu piskodrama tekniğini kavradığında oyunlarını çocukların yaş gruplarına göre değil daha çok çocukların şahsi özelliklerine göre oynatacaktır ve dolayısıyla palyaço kiralama görevi alan bu palyaço arkadaşımız uyguladığı animasyonda başarı sağlayacaktır kiralık palyaço hizemeti hemen hemen her organizasyon için muktezadır. çünkü çoğu organizasyonda yetişkinler ve küçükler aynı alanda bulunurlar ve bu mekanda yetişkinler ile çocukları birbirinden ayıran yegane aktör kiralık palyaço görevi alan tecrübeli palyaço arkadaşımızdır. Palyaço hizmeti tüm organizasyonlarda animasyon biçimi hemen hemen aynı olmasada birbirine yakındır.

Palyaço servisi esnasında değişmez tek bir format vardır. buda günümüzde palyaço arkadaşımızın uyguladığı oyunlar,yüz boyaları,sosis balonlardır bu animasyon zemini üzerinde üzerine koyulacak her etkinlik ekstradır kiralık palyaço servisi yapan arkadaşımız bu animasyon formatı sonrasında içi şekerlemelerle dolu bir pinyata getirip bir sopa yardımıyla çocukların bu pinyatayı patlatmasını sağlar ve bunu bir animasyon havası içerisinde uygular.Palyaço kiralama kapsamında bir pinyata hizmeti ekstra bir bedel içerir palyaço kiralama ajansımız tarafından istanbulun ve Türkiye'nin tüm bölegelerine gönderilmektedir ancak bu palyaço servisi ekstra bir yol masrafı içermektedir siz bugün istanbuldaki palyaço kiralama hizmeti veren ajansımızdan Balıkesire'de Adana'ya da palyaça hizmeti elde edebilirsiniz fakat yol uzaklığı münasebetiyle bu palyaço arkadaşımızın yol masrafı tarafınızca karşılanmak durumundadır.

Palyaço konulu makalemizde sizlere palyaço kiralama kullanım alanlardında biraz olsun bahsetmeye çalıştık tek atladığımız nokta ise yapılacak olan kurumsal açılış organizasyonlarınızda görev alacak palyaço kiralama biçimidir bu bakımdan açılışlarda görev alan palyaço hizmeti konusunada biraz olsun deneyimli açılış palyaçosu, sünnet düğünü ve doğum günü gibi animasyon türlerinden biraz daha farklıdır açılışlara verilecek olan palyaço servisi saat bazında biraz daha yüksektir ve açılışta görev alan palyaço arkadaşımız palyaço kiralama kapsamında animasyon yapmaz çünkü genelde açılışlarda palyaço için hedef kitle çocuklar değildir. burada palyaço hizmeti veren arkadaşımızın görevi çevrediki insanların dikkatlerini kendi üzerine toplamak ve bu insanların açılışı yapılan mekanı ziyaret etmelerini sağlamaktır. Bu ortamda palyaço servisi veren arkadaşımız belirli bir ahlak çerçevesinde çılgınca davranacak ve insanları kendi bulunduğu noktaya çekecektir. Günümüzde palyaço kiralama yapan ve bir ofisi dahi olmayan kurumsallaşmaktan uzak ajans diyemediğimiz fakat arkadaş ortamı olarak adlandırdığımız palyaço servisi gurupları malesefki bulunmaktadır. Ucuz palyaço hizmeti aldığınızda muhattabınız asla bir firma veya bir marka değildir. Bu palyaço kiralama talebinizde muhattablarınız şahıslardır. sadece bir kaç şahsın varlığına ve palyaço servisi yeterliliğine güvenmek durumundasınızdır. Çünkü üzülerek söylemeliyim ki ucuz palyaçonun yahnisi sözünde durmamakla veya bu palyaço kiralama organizasyonunuzun iptaliyle sonuçlanabilir. Gelecek günlerinizde yaşanacak olan sünnet düğünü doğum günü ve açılış gibi organizasyonlarınızda palyaço kiralama ve palyaço hizmeti kapsamında sizleride aramızda görmketen memnun olacağız.
mywp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla