Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2012, 00:43   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çeşitli Oyunlar Site Tanıtımı



Benten bu seferde savaşa hazırlanıyor sizde onu bu savaşta galip olmasını istiyorsanız o halde oyunu yön tuşları ile şekillendirerek oyuna yön verin. Benten oyunları içinde en güzel oyunlardan biri olan oyunda çok güçlü karakterler var. Benten Oyunları arasında birçok oyun içinde bu oyun en çok sevilen oyunlardan biridir.
Canavarların üstesinden gelmeniz gerekiyor hemen bu oyunu oynayarak çılgın oyunda yerinizi alın. Oyunu çok sevecek ve internet ten kolaylıkla indirebilecek ve ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Oyunda çok eğlenecek ve çok zevk alacaksınız arkadaşlarınızla birlikte oynayacağınız bu oyunda yalnızda oynayabilirsiniz.
Oyun oldukça neşeli bir oyun savaş oyunu ama eğlenceli bir savaş oyunudur. Oyunu oynamaya başladığınızda durumu daha iyi anlayacak ve tekrar bu Benten Oyununu oynamayı çok isteyeceksiniz. Ben 10 savaşa hazır en iyi şekilde hazırlandı ben 10 ama sizinde onun yanında olmanıza ihtiyacı var tabi. Ben 10 savaşa hazır oyunu ile çok güzel dakikalar geçiriceksiniz. http://www.bentenoyunlari.org/1-bent...lar%C4%B1.html
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla