Konu: Benten Oyunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2012, 01:26   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Benten Oyunu


Benten ateş adam oyununda benten komple ateş halinde onu bu ateşten nasıl kurtarabilirsiniz. Benten Oyunları içinde çok heyecanlı bir oyun olan benten ateş adam oyununda sizde çok heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. Haydi o halde bu oyhunu oynamaya başlayın ve çok eğlenin. Heyecan seven sürükleyici seven ve kahraman oyunlarının içinde en iyisidir. Benten oyunları özellikle kaliteli ve sürümü iyi oyunlardır.
Benten oyunlarında önemli olan öncelikle oyunu iyi araştırmak ve öğrenmektir. Gelişigüzel oynanmaz oyunun içeriklerini iyi bilmeniz ve klavye ve Mouse dan nasıl yön belirleyeceğinizi bilmeniz gerekir. Ben 10 oyunları arasında çok kaliteli bir oyun olan Benten Oyunu bu seferde ateşler halinde görüceksiniz sakın şaşırmayın çünkü benten yanmaz..
Benten yanmıyacağı gibi ortamıda korumalısınız. Sizi bu oyuna Bentendavet ediyor. Haydi o halde oyunu hemen internetten indirin ve heyecanlı oyun keyfini yaşayın. Oyunu oynamanız durumunda tekrar tekrar oynamak isteyeceğiniz bir oyunla karşı karşıya olduğunuzu anlayacaksınız. http://www.bentenoyunu.com
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla