Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2012, 23:57   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Ankara evden eve nakliyat

Ankara evden eve nakliyat, taşımacılık işlerinde yanıbaşınızda olan tek isimdir. Nakliyat denilince Ankara ili için akla gelen tek isim olmanın gururu ile hizmetimizi devam ettirmekteyiz. Nakliyat kısaca; diğer bir anlamda taşımacılıktır. Bir yerden bir yere ürün aktarımıdır.

Firmamız evden eve nakliyat hususundaki hassasiyetini tüm kararlılığı ile göstermektedir. Eşyalarınızın güvenliği için gerekli koruma imkanları ön planda tutularak aktarımın güvenli bir rota üzerinden takibini sağlıyoruz. Tüm eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınıp, gerektiğinde asansörlü taşıma hizmetimizide sizlere sunuyoruz. Taşınmanın güç olduğu binalarda asansörlü hizmetimiz sayesinde eşyalarınız balkon ve benzeri alanlar aracılığı ile odanıza kadar taşınmaktadır. Firmamız aracılığı ile yapılan tüm işlemler kayıt altına alınıp, müşterilerimize de sunulmaktadır. Tüm araçlarımız hassas eşyalarınızın dahi güvenle nakil edilebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Firmamız bünyesinde toplamda 7 (yedi) adet ticari araç bulunmakta olup tamamı özel olarak nakil işlemlerinde güvenliliği esas almıştır. Bu sebeble ankara evden eve nakliyat adı altından faliyet gösteren firmamız bir çok müşterimizin seçimde öncüsü olmaya hak kazanmıştır.

Sizler de nakliyat işlerinde firmamıza güvenebilirsiniz. Çünkü firmamız evden eve nakliyat işlerinde tamamen sigorta kapsamında çalışmaktadır. Böylece müşterilerimizin tüm eşyaları sigortalı olarak taşınmaktadır. Önerileriniz ile günden güne büyüyen firmamız her zaman müşteri menuniyetini hedefleyecek şekilde çözümler üretmiştir. Öneri ve isteklerinizi sitemiz evdenevenakliyat06.com aracılığı ile iletişim linkini kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Sitemiz: www.evdenevenakliyat06.com
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla