Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2012, 00:33   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Full HD Film izle

Günümüzde artık can sıkıntısında insanlar dışarıya çıkmıyor. Artık canını sıkılan insanların en büyük zevklerinden biri full film izlemek. Öyle ki istediğiniz türden her türlü film artık internet ortamında yer almaktadır. Film seçmek için bile uzun bir süre zaman harcıyorsunuz. Ancak çeşitlerine göre filmlerin farklı başlıklar altında toplanması bizim işimizi birazda olsa kolaylaştırıyor.

Seçtiğiniz filmin izleyiciler tarafından nasıl bir tepki aldığını da farklı film oylama sitelerinden öğrenip izlemeye kara veriyorsunuz. Bunun sayesinde filmi izlemeden önce kısada olsa bir bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Böylelikle en azından filmi izlerken sıkılmayacağınıza karar veriyorsunuz.

Beğendiniz çeşit de olan filmi fulhd olarak izleyebilirsiniz. Filmleri fullhd olarak izlemek daha fazla zevk almanızı sağlayacaktır. Filmdeki sahneleri gerçek boyut da yaşayabilirsiniz. Fullhd televizyonlarda izlenen filmler bağımlılık yapabilir. Evet, abartmıyorum bu konuda ciddiyim. Çünkü bazı sinemalardan bile daha kaliteli yayına sahip oluyorsunuz. Görüntünün önemli olması gibi ses kalitesi de bir o kadar önemlidir. Ses sistemleri hakkında sizlere fazla bilgi veremeyeceğim. Ancak televizyonun hd kalitesi kadar ses sitemi de önemlidir.

Dediğim gibi full hd film izleme zevkini kesinlikle tatmanız gerekir. Ancak dikkat edin bazı filmler yarım çıkabilmektedir. Bu tür durumlarda full film izlemeye sahip olmak için sadece güvendiğiniz sitelerden film alışverişi yapın.

Full hd olarak izlediğiniz filmleri tekrar tekrar izlemek isteyebilirsiniz. 3D olarak çıkan filmleri daha izleme keyfini yaşamadım. 3d filmler boyut olarak daha büyüklerdir. Gözlüklü biri olarak gözlüğün üstüne birde 3 boyut gözlüğü takmak istemediğim için daha keyfini denemedim bile.

Bilim kurgu filmleri günümüzde en çok dikkat çeken kategorilerden biridir. Ki bu kategori de gerçekten çok başarılı filmler yapılmaktadır. Yenilmezler – TheAvengers çıkan iyi filmlerden sadece biri. Ancak daha birçok farklı konuyu ele almış filmler bulunmaktadır.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla