Konu: Benten Oyunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2012, 01:50   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Benten Oyunu


Benten ameliyat oyununda benten bu seferde ameliyat yapmaya kararlı doktor oldu ve bentene bu ameliyat konusunda yanında olmanız ve ona yanlış bişey yapmaması için yardımcı olmanız gerekiyor oyunu yön tuşları ile oynayacaksınız. Bentene kıyafetlerini giydirin ve ameli,yat yapılıcaks yere getirin haydi bakalım çocuklar benten ameliyat peşinde sizlerde bu oyunda bentenin yanında olabilirsiniz.
Benten Oyunları içinde çok eğlenceli oyunlardan biri olan ben 10 ameliyat oyunu sizlerin de çok seviceği bir oyun. Sizin büyük yardımlarınız ile benten 10 bu ameliyatı başarılı bir şekilde geçirebilir. Haydi bakalım internetten ücretsiz olarak indireceğiniz bu oyunu ücretsiz olarak da oynayabilirsiniz.
Sizler bu konuda Benten Oyunu kategorisinde bu oyunu bulabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Zaten ben 10 oyunlarını çok sevdiğinizi biliyoruz bu nedenden dolayı da sizler için bu oyunların geliştirdik. Sizlerde bu oyunları oynayarak çok eğlenicek ve zevk alıcaksınız.şimdi oyun zamanı ben 10 ameliyat oyununu oynamaya hemen başlayın. http://www.bentenoyunu.com/
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla