Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2012, 23:53   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Lcd, led, plazma tv askısı

TV sehpası son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan yeni bir ev mobilyasıdır. Eskiden salonlarımızı gümüşlükler ve Tv sehpaları süslerdi. Ama gelişen teknoloji ile birlikte televizyonların boyutları büyüdü ve sehpaya sığmaz oldu. Yaramaz çocukların sehpaları devirip pahalı cihazları kırma ve kendilerini yaralama ihtimalleri de eklenince sehpanın yerine yeni bir mobilya şart oldu. Artık gümüşlüklerin de eskisi kadar rağbet görmediği gerçeğini de göz önünde bulundurursak evin yeni bir mobilyaya ihtiyaç duyduğu kaçınılmaz olarak ortaya çıkıyordu.

Ayrıca ülkemizin bir deprem ülkesi olduğu ve eşyaların hem düşüp kırılamamaları hem de bizi yaralamamaları için sabitlenmesi gerektiği uzmanlar tarafından sıkça dile getiriliyor.. Bu durumda da yine Plazma televizyonların sabitleneceği bir mobilya ihtiyacı ortaya çıkmış oluyor.

Kısacası en ucuz lcd tv askısı ve en ucuz led plazma tv askısı Ünitesi ya da Yaşam Ünitesi oalrak da adlandırılan bu yeni mobilya, en ucuz tv sehpası ile gümüşlüğün estetik açıdan birleştirilmiş ve daha kullanışlı hale getirilmiş biçimidir.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla