Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2012, 03:31   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Almanca Çeviri Hizmeti

Almanca Çeviri Hizmeti

Almanca çeviri hizmeti almak istiyor iseniz, İkarus tercüme resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. ikarustercume.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren sitede, Almanca çeviri hizmetlerine dair çok değerli bilgiler kendine yer bulmuştur.

ikarustercume.com adresinde de belirtildiği gibi, Almanca çeviri hizmetini en kusursuz şekilde alabilmek için, Almanya'da yaşamış, orada eğitim görmüş, ülkenin gelenek ve göreneklerini detaylarıyla bilen bir çevirmene ihtiyaç vardır. Bu bağlamda İkarus tercüme firması, bünyesine bu konuda yetkin kişileri katmıştır.

İngilizce'den sonra uluslararası alanda en çok tercih edien ikinci yabancı dil olan Almanca dili için tercüme hizmetleri almak için, siz de hemen şimdi ikarustercume.com'a girerek, firmayla iletişime geçebilirsiniz.

İkarus tercüme'nin vermiş olduğu diğer başlıca hizmetler ise : Çince Tercüme, İngilizce türkçe çeviri, Japonca Tercüme ve Rusça çeviri olarak sıralanabilir.

Dünyada en çok kullanılan yabancı dil olan İngilizce dilinin çeviri konusu hakkında faydalı bir yazıyı da buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Yazıyı okumak için ingilizce çeviri bağlantısına tıklayabilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla