Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2012, 14:39   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Binlerce Ürün Detayı ile Web Sayfamız

Çadır, Branda, Tente sektöründe yenilikler artarak devam ederken, sektörün Yurt içinde ve Yurt dışında sıkı bir takipçisi olarak sektörün gereksinimlerine daha hızlı ve ayrıntılı cevap verebilmek adına web sayfamızı yeni arayüzü ile hizmete sokmuş bulunmaktayız.

Yeni web sayfamızın içerinde bulunan onlarca Çadır Kategorisinde Ve altında bulunan binlerce ürün seçeneğinde gerek Branda Meteryalleri, Gerek Tente meteryalleri, gerekse Çadır meteryalleri hakkında ayrıntılı bilgye ulaşabilirsiniz. Efor Branda olarak neyi farklı kıldık ? Her sektörde olduğu gibi,Çadır ve Tente imalatı yapılan bizim sektörümüzde de mesleki sırlar vardır. Biz bunları web sayfamız aracılığı ile sır olmaktan çıkartıp kullanıcıların ve potansiyel Branda alıcısı site ziyaretçilerinin Faydalanabileceği bilgiler olarak kullanıcıların hizmetine sunduk. Bizlerin bunu yaparken inandığımız amaç şu idi; Kullanıcıların site içerisindeki Çadır hakkında makaleleri okuyarak daha bilgili, ne istediğini bilen müşteriler olarak bize geri dönmeleri.

Bu sayede Haklı müşteri ilkesi çerçevesinde faaliyet yürüttüğümüz Çadır, Branda, Tente sektöründe daha iyi hizmeti web sayfamız aracılığı ile daha kalıcı müşteri potansiyeline Taşımış olacağız.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla