Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2012, 03:03   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kişisel Bakım

Bir insan için bakımlı olmak fazlasıyla önemli bir durumdur. Kişisel bakıma önem veren insan kendine dikkat etmelidir. Sitemizde birçok bakım konusunda gerekli bilgiler verilmektedir. Bir insan için bakımın önemi sizlere şu şekilde anlatabiliriz.

Eller gün boyunca birçok iş yapmaktadır. Bazı çalışanların işi sadece elleri üzerinedir. Böyle bir insanın elli zamanla tahriş olacaktır. Ancak bunların önemini önceden alarak normal bakımlı bir ele sahip olabilirsiniz. Her ne kadar iş yaparsanız yapın gerekli bakımları düzenli yaptığınız takdirde ellerinizin aynı derecede bakımlı olacaktır. Aynı durum ayaklar için de geçerlidir. Şoförler ayaklarına devamlı kullanan kişilerdir. Ve bazı çalışanlar sürekli ayaktadırlar. Ve ayaklarınız gün boyunca ayakkabının içinde rahatsız olmaktadır. Ayak bakımı oldukça kadınlarda önemlidir. Çalışan kadınların ayakları daha hassas olur. Bakımlarını düzenli yapan bir insan sağlıklı bir ele ve ayağa sahip olacaktır.

Ayrıca özellikle bayanlar için el ve ayak bakımıoldukça önemlidir. Çünkü bayanların el ve ayaklarındaki narinlik karşıdaki kişiye etkilemekte büyük bir paya sahiptir. Ellerin yumuşaklığı bir erkeğe selam verirken onun etkilemek için yeterli unsurlar arasında bile yer alabilmektedir.

Bu bakımlar sadece bayanlara has yapılması gereken bir durum değildir. Sadece bayanlar bu duruma oldukça fazla önem vermektedir. Örneğin cilt bakımı da kişiler için önemlidir. Cildi bakımlı olan insan karşısındaki kişiyi daha çok ikna edilmekte ve toplum içinde bu durum oldukça önemlidir. Bu bakımların sağlarken sahip olmanız gereken tüm püf noktalar sitemizde yer almaktadır. Ayrıca sitemizde birçok tavsiyeler bulunmaktadır.

Sağlıklı beslenme de kişisel bakım kategorisine girmektedir. Aslında bir insanın kilosu önemli değildir. Yapmanız gereken kilonuz ne olursa olsun sağlık beslenip ideal kilonuza ulaşmanızdır. Bir insanın fazla kilolu veya az kilolu ise gerekli beslenme kurallarına dikkat edip olması gereken kiloya ulaşmak için kendisine bakması gerekir. Anca kilo konusuna başkaları için değil kendi sağlınız için dikkat etmeniz gerekir. Bu tür bakım konuların hepsini ayrıntılı bir şekilde sitemizde bulabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla