Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2012, 04:23   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Barbie Oyunları

Günümüzde artık her yaş grubuna uygun oyun bulunmaktadır Bunların en çok sevilenleri de flash oyunlardır. Her yaş grubuna hitaben oyunların bulunduğu sitemizde birçok ünlü çizgi film karakterlerin de oyunları bulunmaktadır.

Kızların hayran olduğu Barbie oyunları buna örnektir. Sitemizde Barbie karakterinizin birden çok oyunu bulunmaktadır. Genellikle kız çocuklarına hitap eden oyunlar bulunmaktadır. Kız çocukları sitemizden istedikleri oyunu seçerek oynayabilirler. Vakitlerini oldukça eğlenceli geçirecek birçok oyun arasında istediğini seçip oynayabilir. İstediği zaman başka bir oyuna geçerek eğlencesini devam ettirebilir. Barbie karakteriniz ile farklı türden oyunları sitemizde bulabilirsiniz.

Erkek ve kız çocuklarının sevdiği Dora ve Diego karakterlerinin birbirinden garip ve eğlenceli macera oyunları da sitemizde yer almaktadır. Dora oyunları özellikle kız çocuklarını etkiliyor gibi olsa da erkek çocuklarının da hoşuna gitmektedir. Çünkü Dora ve Diego’nun oyunlar macera içeren oyunlardır. Oyunlarda macera sayesinde çocuklar daha çok eğlenmekteler ve hoşlarına gitmektedir. Oyunlarda ki araştırma ve becerinin fazla olması sebebi ile de oldukça yararlıdır. Yani çocuklarınız Dora oyunları sayesinde hem eğlenecek hem de bilgi edinecektirler.

Son zamanlar çocuklar tarafından oldukça beğenilen Caillou karakterinin de oyunlarını arayan birçok kişi var. Sevdiğiniz Caillou karakterinin öğretici ve eğlendirici çizgi filmlerinden sonra aynı kalitedeki oyunlarını da sitemizde bulabilirsiniz. Caillou oyunları sizler tarafından oldukça beğenilecek türden kalitededir. Çocuklar bu oyunlar ile becerilerini oldukça artıracaklardır.

Yine yabancı çizgi film karakterlerinden olan Sünger Bor her yaştan kesime yayın yapmaktadır. Sünger Bob Oyunları kalitesi ile küçük yaştaki çocukları etkilediği gibi yetişkin insanlar tarafından da beğenilen bir çizgi film türüdür. Sitemizde beğenilen karakteri Sünger Boboyunları da bulunmaktadır. Oyunları da çizgi filimin de olduğu gibi birçok farklı kesime hitap etmektedir. Oyunlarda ki kalite ve macera heyecanını sitemizde bulabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla