Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2012, 23:01   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Vücut Bakım Ürünleri

Vücut Bakım Ürünleri

vücüt bakım ürünleri satın almayı planlıyor iseniz, dermoeczanem.com isimli siteye girmenizi öneriyorum. Bu site üzerinde satışa sunulan bazı vücut bakım ürünü markaları aşağıdaki gibi sıralanabilir :

* Avene
* Babe
* Bioderma
* Lierac
* Mustela
* Vichy

Bu markaların dışında da yine çok sayıda güvenilir cilt bakım markası, sitede kullanıcılara sunulmaktadır. Çatlak tedavisinden selülit tedavisine, sıkılaştırıcılardan nemlendiricilere, tüy gidericilerden duş jellerine kadar birçok amaca hizmet eden vücut bakım ürünleri, sitede kendine yer bulmuştur.

Vücut bakım ürünleri ile alakalı bilgi verici makaleler okumak isteyenler, Vucutbakim.urunleri.gen.tr sayfasına girebilirler. Aynı şekilde Cilt temizleme ürünleri ile ilgili aklında soru işaretleri olanları cilttemizleme.urunleri.gen.tr adlı alt sayfaya davet etmek istiyorum. Cilt temizleme ürünlerini satın almak için ise DermoEczanem sitesini kullanabilirsiniz.

Hamilelik esnasında ya da doğum akabinde oluşacak her türlü Hamilelik çatlakları için de tedavi edici ürünler yine Dermo Eczanem adresinde yer almaktadır.

Son olarak, çeşitli sağlık ürünleri hakkında bilgi verici yazılar içeren bir diğer sağlık sitesi treczane.net'i de siz değerli forum üyelerine önerip sözlerimi noktalamak istiyorum. Bu site sayesinde, eczanelere gidip ilaç sorma ihtiyacınız kalmayacaktır. Sitede, her türlü ilacın pek detaylı açıklaması mevcuttur.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla