Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2012, 01:49   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Habireizle.com - Yeni Filmler

Site/Blog ismi: Habire İzle
Site/Blog adresi: Habireizle.com
Açılış tarihi: 2012
İçerik ve açılış amacı: Film İzleme Sitesi
Site Sahibin Adı: Ahmed Kemal Şimşek

Dizimi izleyemedim derdine son. Habireizle dizi - film sitesinde izleyemediğiniz, sahnelerini kaçırdığınız, tekrar izlemek istediğiniz dizileri sizlerle buluşturuyor. Sevdiğiniz dizilerin yayınlanmış her bölümünü bu sitede bulabilirsiniz. Dizilerin yeni bölüm fragmanlarını da izleyerek yeni bölüm hakkında ön bilgi edinebilirsiniz. Yayından sonra ki birkaç saat içinde diziler Habireizle'de.
Özel dizi ve film arama sistemi
Vizyondan yeni kalkan filmler, Türkçe dublaj filmler, alt yazılı filmler, yerli filmler artık birkaç saniye kadar uzağınızda. Özel arama hizmetiyle aradığınızı kolaylıkla bulacağınız, bulduğunuz filmi partlı sistemle takılmadan izleyebileceğiniz bir film izleme sitesi.
Yayınlanma tarihine, türüne, diline göre yayınlanan filmler arasından dilediğinizi seçip izleyebileceksiniz. Eski filmleri rahatlıkla bulabileceksiniz.
HD görüntü ve kaliteli ses
Habireizle, arama motoruna HD film yazıp hüsrana uğramayacağınız, izlediğiniz filmden keyif alacağınız, filmler hakkında görüşlerinizi rahatlıkla yazabileceğiniz ve oylayabileceğiniz bir film portalı. İstediğiniz filmi gönül rahatlıyla tam ekran izleyebileceksiniz.
Habireizle'de sorunsuz film ve diziler
Kırık linklerden bıkmış olmalısınız ya da HD film izle başlıklı ama 4:3 oranlı filmlerden. Habireizle'de böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Türkçe dublaj filmlerde sesin geriden gelmesi gibi problemlerle karşılaşmayacaksınız. Görüntüde bulanıklık söz konusu olmayacak.
En yeni filmleri HD kalitede, Habireizle farkıyla izleyin...
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla