Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2012, 01:24   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Facebook Oyun Hileleri

Günümüzde sosyal paylaşım ağları en çok kullanılan sitelerden biridir. Ayrıca birçok sistemde farklı tür oyunlarda bulunmaktadır. Bunlar sayesinde birçok kişi bir araya gelerek farklı tür oyunlar oynamaktadırlar. Oyunlarda sadece tek bir ülke değil farklı ülkeden kişiler birbirleri ile sohbet etmeden oyunlarını oynamaktadırlar. Bunların en ünlüsü Facebook sitesin de 955 milyon kullanıcı bulunmaktadır. Bu kullanıcıların ortalama 552 milyonu her gün sisteme girmektedirler. Türkiye’de de oldukça büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Facebook da birçok kişi oyun oynamaktadır.

Oyunların bazıları sadece Türkiye geneli veya dünya geneli olarak yapılmıştır. Ancak oyunların hepsinin Türkçe serisi bulunmaktadır. Bu sayede birçok oyuncu farklı ülkelerde olmasına rağmen karşılıklı oyunun tadını yaşamaktadır. Sitemizde bu oyunlar hakkında birçok bilginin yer aldığı güncel blog bulunmaktadır. Bloğumuz sayesinde oyunlar hakkında bilgi edinebilecek ve püf noktalarını öğreneceksinizdir. Ayrıca bazı oyunların hileleri bulunmaktadır. Bu hileler ile oyunlarda daha çok kazanacaksınızdır. Güncel bloğumuz ile Facebook da yayınlanan birçok oyunu öğrenebilecek ce hoşunuza gideni sizde oynamaya başlayacaksınızdır.

Ayrıca sitemizde Facebook harici oyun oynayabileceğiniz bölümde bulunmaktadır. Bu bölüm sayesinde birçok harika internet oyunu sizler için sunulmaktadır. Küçük ama eğlenceli bir oyun sizi beklemektedir. Oyun oyna bölümü ile her yaşa uygun onlarca oyun sıralı olarak yer almaktadır. Bu bölümdeki ufak oyunların yüklenmesi de internetinizi zorlamayacaktır. Oyunun yüklenmesi ile başlangıç tuşuna basarak oyununuzu oynamaya başlayabilirsiniz. Oldukça eğlenceli yarış ve macera oyunları yer almaktadır. Oyununuzu bitirdikten sonra ister benzer oyun seçenekleri ile başka bir oyuna geçebilir isterseniz de aynı oyunu tekrar oynayabilirsiniz.

Sitemiz internet de ki kullanıcılar için Facebook oyun severlerin bilgi edinebileceği geniş bir konuya sahip olduğu gibi ufak eğlenceler için de birçok seçeneğimiz bulunmaktadır.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla