Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2012, 20:44   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Saç renginize en uygun makyaj önerileri!



Kadınlar, her daim daha güzel ve kusursuz bir görünüme sahip olmak ve bu şekilde fark yaratmak isterler, bunun için makyaj yapar ve amaçlarına ulaşmaya çalışırlar. Fakat bu amaç yolunda birçoğu ne yazık ki büyük hatalara düşebildiğinden, bu anlamda yardımcı olabilecek makyaj önerilerini aşağıdaki yazımız ile birlikte sunuyoruz. Amaca daha kısa yoldan ulaştırabilecek olan bu özel öneriler ile eminim daha güzel görünebilme adına önemli adımlar atacak ve istediklerini elde edebilecekler.





Kadınlar, görüntülerindeki güzellik kusursuzlaşsın ister, bu yüzden saç renginizle makyajınızın uyumlu olması gerekiyor. Bu hem makyajı daha güzel gösterecektir, hem de güzelliğinizi ortaya çıkaracatır.


Eğer saçlarınız siyah ya da siyaha yakın koyu bir renkteyse ve teniniz esmerse, gözlerinizi belirginleştirmelisiniz. Siyah eyeliner veya göz kalemi, açık renkli allık ve ruj kombini sizin için ideal.


Sarı saçlıysanız ve ren renginiz açıksa, pastel tonlar sizin için uygun olacaktır. Beyaz ten ve sarı saç için en uygun renkler gri ve pembe. Açık pembe bir ruj ve gri, çekici gözler tam size göre. Bu makyaj, aynı zamanda teninizi de daha canlı gösterecektir.


Bir önceki yazımız olan Göz renklerine uygun göz farı başlıklı makalemizde göz renklerine göre makyaj, göz renklerine uygun far ve göz renklerine uygun makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla