Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2012, 20:44   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Özel geceler için özel makyaj tüyoları!






özel geceler için makyaj önerileri bilgileri tüyoları özel gece makyajları…


Özel davetlere katılacağımız zamanlarda, bu davetler için büyük bir koşuşturma yaşar ve daha güzel olabilmek adına saatlerimizi harcarız. Hele bir de gidilecek olan davet bizler için önemliyse hiçbir engel tanımadan en iyi hazırlık aşamasını geçirmeye çalışırız. Belli aşamalardan sonra istediğimizi tam olarak elde ederiz ama bazı yerlerin eksik olduğu hissi başımızdan hiç gitmez ve bu konuda ciddi anlamda sıkıntılar yaşarız. Ama artık bu konuyu sıkıntı olarak görmeye gerek yok . Konusunda uzman kişilerin sundukları bilgiler ile özel davetler için yaptığınız makyajları kusursuz olarak bitirecek ve bu şekilde içiniz rahat bir şekilde fark yaratabileceksiniz.


İlk yapılacak şey cilt temizliği. Cildinize uygun temizleyicilerle cildinizi temizleyin ve cilt tipinize uygun nemlendiriciyi sürün. Böylece makyajınız daha kalıcı hale gelecek.


Ten renginizden bir ton açık renkte bir kapatıcı ile gözaltlarınızdaki kırmızılıkları kapatın. Kalıcı olmasını istiyorsanız göz pınarından gözaltına doğru sürün.


Ten renginizden bir ton açık renkte bir fondöteni kapatıcıya denk gelmeyecek şekilde yüzünüze fırça ya da fondöten süngeri yardımıyla sürün. Parmak uçlarıyla sürmeniz her yere eşit dağılmasını engelleyebilir.


Alın, çene ve yanak bölgelerine allık fırçasıyla pudrayı yayın. Bu sayede makyajınız gece boyunca canlı görünecektir.


Göz şeklinize ve kıyafetinize uygun göz makyajınızı yapın ve kıyafetinize uygun renkte ruju fırça yardımıyla sürün. İşte hazırsınız.





Bir önceki yazımız olan Göz renklerine uygun göz farı başlıklı makalemizde göz renklerine göre makyaj, göz renklerine uygun far ve göz renklerine uygun makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla