Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2012, 23:37   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ucuz Ve Kaliteli Alışveriş

Ucuz Ve Kaliteli Alışveriş

Yenipasaj.com'u duydunuz mu? Çok ucuz ve kaliteli ürünler satıyor. özel kampanyaları sayesinde kaliteli marka ürünleri çok ucuz fiyata satın alabileceksiniz. Sitenin amacı her üründen belirli sayıda tanıtım amaçlı olup, sizlere tanıtıyor. haftada 2 kere bütün butikler değişiyor ve özel indirimlerden yararlanıyorsunuz. Bu indirimler gerçekten çok ucuz fiyatlara ürün satın almanızı sağlıyor. Kaliteye ve ucuzluğa önem veriyorsanız yenipasaj'ı ziyaret edip şimdiki butiklerine bakıp beğendiğiniz ürünleri satın almanız gerekiyor. kampanya*indirim kuponları kullanarak daha ucuza alışveriş yapabilirsiniz. Bu sitenin içinde kupon kullan



bölümünü kullanarak daha ucuza ürün satın alabilirsiniz. Şu anda yeni bir kampanyası var siteye yeni üye olanlara 25 liralık hediye çeki yani hediye kuponu dağıtıyor, sizde biraz acele edip bu kuponları kazanabilirsiniz. Siteye her üye yaptığınız arkadaşınız bir alış veriş yaparsa size 10 liralık hediye kuponu hediye ediliyor. Elinizde ne kadar çok kupon varsa bunları toplu halde kullanabiliyorsunuz. Yani bir ürün satın alacağınız zaman 10 tane hediye kuponu kullanıp neredeyse ucuz denilebilecek hatta bedavaya ürünü satın alabiliyorsunuz. yenipasaj.com sitesinde sadece elbise tarzı şeyler bulunmuyor. Parfümden ayakkabıya, saatten cüzdana her türlü günlük yaşantımızda kullanabileceğimiz ürünler yer alıyor. Bu ürünleri hem ucuz fiyata satın alıyorsunuz hemde kaliteli, marka ürünler oluyor. Sizde kaliteli ürünleri seviyorsanız bu ucuz alışverişin yolunu tutarak çok güzel ve kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.

Ürünlerin markası ise, nike, adidas, dolcegabbana gibi bir çok duyulmuş markanın ürünlerini çok ucuz fiyata satıyorlar. Bu markaların kalitesini ise dünya duymuş durumda. Her hafta 10larca marka değişiyor. Bunların arasında alabileceğiniz size uygun ürün bulmak çok kolay oluyor. Sizde şimdi siteye üye olarak 25 liralık alışveriş kuponu ile daha ucuza ürünler satın alabilirsiniz.

http://www.yenipasaj.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla